Blog from HQ: Haluatko lusia enemmän YAD kakkua?

Vii­mei­nen blog­gaus ennen Jou­lua. Jos haluat lähet­tää hie­man toi­sen­lai­sen säh­köi­sen jou­lu­kor­tin niin ei muu­ta kuin Piriä jou­lu­lah­jak­si teh­tä­vän kimp­puun.

Street Tea­min etusi­vu on hie­man uudis­tet­tu eli sii­hen on rus­tat­tu strii­bai­lun aloi­tus­oh­jeet suu­rin piir­tein kädes­tä pitäen. Ikään­kuin hel­pot­ta­maan uuden strii­ba­lai­sen alkua.

Street Team ei lepää kos­kaan, ei edes Jou­lun jäl­kei­si­nä väli­päi­vi­nä. Eli kink­kua voit sula­tel­la vaik­ka strii­bail­len ja me lupaam­me tääl­lä HQ:ssa pitää sinut mats­kuis­sa!

Tun­tuu­ko sinus­ta, että Street Team ei tyy­dy­tä sinun YAD-tar­pei­ta­si? Haluai­sit­ko ken­ties lusia enem­män YAD kak­kua? Eip hätää, ter­ve­tu­loa YAD:n info­pis­te­kou­lu­tuk­seen!

Info­pis­te­kou­lu­tuk­ses­sa käy­dään läpi YADin aja­tus­maa­il­maa, perus­tie­toa huu­mausai­neis­ta, miten kes­kus­tel­la huu­meis­ta ja samal­la tutus­tu­taan mui­hin yadi­lai­siin. Kou­lu­tuk­ses­ta saat perus­poh­jan info­pis­te­työl­le ja voit läh­teä kier­tä­mään tapah­tu­mia! YADin info­pis­te­työs­sä lai­te­taan ihmi­set ajat­te­le­maan omia asen­tei­ta päih­tei­siin, omia valin­to­jaan ja nii­den vai­ku­tuk­sia mui­hin.

Kak­si päi­vää (lau­an­tai & sun­nun­tai) kes­tä­vä kou­lu­tus kus­tan­taa YADin jäse­nil­tä 5€ ja muil­ta 20€. Jäsen tai ei, hin­ta sisäl­tää kou­lu­tuk­sen, mate­ri­aa­lin, majoi­tuk­sen ja ruo­at. Seu­raa­vat info­pis­te­kou­lu­tuk­set:

Jyväs­ky­lä 15.–16.1.2011
Var­kaus 19.–20.2.2011

Ilmoit­tau­tu­mi­set ja lisäin­foa: Essi/050‑5538 210 tai essi.lahtinen(at)yad.fi.

Sem­mot­tii… ja varo­vas­ti sen kin­kun kans­sa ;-D

- Jan­neP, Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW