Yötä talolla la 12.–13.2.

Ter­ve­me­noa kai­kil­le Strii­ba­lai­sil­le­kin Saa­ri­jär­ven nuo­ri­so­ta­lol­le! Ainoa­na ehto­na on, että YAD:n jäsen­mak­su (6€)on hoi­det­tu­na. Alla maKen eli Saa­ri­jär­jen nuo­ri­so­työn­te­ki­jän ja moni­vuo­ti­sen yadi­lai­sen kut­su vii­kon­lop­puun:

Mor­roo!!!

Tämä on kut­su saa­pua viet­tä­mään laa­tuai­kaa saa­ri­jär­ven paik­ka­rin kans­sa. Meil­lä kun on jo vuo­sien takai­se­na perin­tee­nä ollut, että aina täs­sä vuo­den alku­puo­lel­la kokoon­nu­taan viet­tä­mään aika nasak­ka vii­kon­lop­pu kau­pun­gin nuo­ri­so­ta­lol­le, joka on ehkä­pä Suo­men paras talo…

Mie­luus­ti otam­me vas­taan YADi­lai­sia ympä­ri maa­il­man, sil­lä olem­me­han yhtä suur­ta per­het­tä ja isom­mas­sa seu­ras­sa haus­kuus monin­ker­tais­tuu!

Kokoon­num­me la 12.2. var­maan­kin noin klo 12 talol­le, majoit­tau­dum­me ja sii­tä se sit­ten läh­tee. Aikai­sem­pi­na vuo­si­na ohjel­mas­sa on ollut syö­mis­tä, elo­ku­via, mäen­las­kua, meik­kaa­mis­ta, bil­jar­dia, mur­haa­jaa, aamuun val­vo­mis­ta, lisää syö­mis­tä, pelaa­mis­ta, kan­kaan pai­nan­taa ja var­maan jotain muu­ta­kin, mitä en nyt jak­sa muis­taa. Hir­vees­ti kaik­kea kivaa kui­ten­kin, ja ehkä täl­lä ker­taa taas kek­si­tään jotain uut­ta?! ehdo­tel­la saa!!!

Hom­ma ei mak­sa muu­ta kuin sen jäsen­mak­sun, jon­ka luon­nol­li­ses­ti kaik­ki ovat jo mak­sa­neet. Lai­tel­laan yhdes­sä sapus­koi­ta, ja tar­vit­taes­sa naa­pu­ris­sa on s‑market ja pizza-kebab ‑sys­tee­mi, joi­ta voi oma­kus­tan­tei­ses­ti tar­vit­taes­sa käyt­tää. Suih­ku löy­tyy, samoin pat­jo­ja ja soh­via, siis jos aikoo muka nuk­kua. Rak­kaat vie­raat pois me pot­kais­taan sun­nun­tai­na noin klo 12 men­nes­sä. Tämä ei ole kiveen hakat­tu, jos esim. jul­kis­ten aika­tau­lu teet­tää tiuk­kaa, nou hätä!

Ilmoi­tel­kaa miul­le jos oli­sit­ta innok­kai­ta tule­maan, ja ruo­ka-aineal­ge­riois­ta oli­si hyvä ehkä tie­tää. Jyväs­ky­lään pää­see junal­la, bus­sit kul­kee ja Jyväs­ky­läs­tä aina­kin Lem­my on tulos­sa, että ehkä jotain kimp­pai­lun tapais­ta?…

Mut­ta kuka on Lena? Se sel­vi­ää vain tule­mal­la saa­ri­jär­vel­le…

Ystä­väl­li­sin ter­vei­sin ja niin edel­leen,

maKe

YAD Street Team

FREE
VIEW