Anssi Kela julkaisee “Viisautta ja rauhaa” ja ohjaa myyntituotot YAD:lle

Ans­si Kela jul­kai­see 18.3. elik­käs tänään uuden bii­sin “Vii­saut­ta ja rau­haa”, jon­ka myyn­nis­tä syn­ty­neet tuo­tot hän lah­joit­taa YAD:n fes­ta­ri­työ­hön.

Kap­pa­le on syn­ty­nyt “bii­si­rin­gis­sä”, jos­sa on kier­rä­tet­ty säh­kö­pos­tis­sa samaa musiik­ki­tie­dos­toa eri musii­kin­te­ki­jöil­lä. Tähän bii­si­rin­kiin on saa­nut osal­lis­tua kuka tahan­sa musii­kin har­ras­ta­ja ja kap­pa­leen syn­tyä on seu­rat­tu koko alku­vuo­si Kelan net­ti­si­vuil­la. Har­ras­te­li­joi­den lisäk­si kor­ten­sa kan­toi lopul­ta kekoon myös jouk­ko tun­net­tu­ja ammat­ti­muusi­koi­ta, kuten Eppu Nor­maa­lin Juha Tor­vi­nen sekä vas­ti­kään vuo­den tulok­kaan Emma-pal­kin­non voit­ta­nut Yona.

“Vii­saut­ta ja rau­haa” ‑kap­pa­leen kulut­ta­ja­hin­nas­ta noin 73 % (eli kaik­ki tuo­tot) tul­laan ohjaa­maan Equal Dreams ‑musiik­ki­pal­ve­lun kaut­ta hyvän­te­ke­väi­syy­teen YAD Youth Against Drugs ry:lle.

“Vii­saut­ta ja rau­haa” ‑kap­pa­leen voi ostaa ainoas­taan säh­köi­ses­sä muo­dos­sa Ans­si Kelan net­ti­si­vuil­ta (www.anssikela.com) tai Equal Dreams ‑musiik­ki­pal­ve­lus­ta (www.equaldreams.com). Kap­pa­le mak­saa yhden euron. Bii­sin saa omak­seen myös osta­mal­la tuo­te­pa­ke­tin “YAD T‑paita + Vii­saut­ta ja rau­haa”, joka on myyn­nis­sä YAD:n ja Ans­si Kelan kau­pois­sa Equal Dream­sis­sa ja Face­boo­kis­sa.

Ans­si Kelan kaup­pa Face­boo­kis­sa

Ans­si Kelan kaup­pa hänen koti­si­vuil­laan

YAD-kaup­pa Face­boo­kis­sa

YAD-kaup­pa Equal Dream­sis­sa

YAD Street Team

FREE
VIEW