Maksimipisterajoituksia ja huumebiisejä!

1.5. astuu uusi pis­tey­tyk­seen liit­ty­vä rajoi­tus voi­maan. Muu­ta­miin teh­tä­viin, joi­ta yllä­pi­don on vai­kea val­voa on ase­tet­tu mak­si­mi­pis­te­ra­ja. Mak­si­mi­pis­te­ra­ja ilmoi­te­taan kun­kin teh­tä­vän pis­tey­tyk­sen koh­dal­la.

Teh­tä­vis­sä YAD virus tie­to­ko­nei­siin ja Katu­luu­ta… eiku lii­tu… tuo mak­si­mi­pis­te­ra­ja on 20. Tämä tar­koit­taa sitä, että jos joku rapor­toi vaik­ka­pa 52 yadi­tet­tua tie­to­ko­net­ta, saa hän tuo mak­si­mi­pis­te­mää­rän, mut­tei enem­pää. Tämän rajoi­tuk­sen ei suin­kaan ole tar­koi­tus vähen­tää konei­den yadit­ta­mis­ta, mut­ta vähen­tää vää­rin­käy­tök­siä ja tas­a­puo­lis­taa teh­tä­vis­tä saa­ta­via pis­tei­tä.

Songs about D‑R-U-G‑S teh­tä­vä on myös tul­lut tien­sä pää­hän eli 1.5. läh­tien sii­hen tule­via vas­tauk­sia ei enää pis­tey­te­tä. Olet­te­kin teh­teet hui­kea uro­työn ja rapor­toi­neet liki 1300 eri huu­me­bii­sia! Clap-clap-clap (*kohi­naa, hur­raus­ta ja vihel­lyk­siä). Näi­hin bii­sei­hin pää­set­te vie­lä palaa­maan ja aihee­seen liit­ty­vä uusi teh­tä­vä on myös­kin tulos­sa kesän kor­vil­la, joten stay tuned!

YAD Street Team

FREE
VIEW