BLOGI: Tee-se-itse häslinki, gymsack ja lemppari muistot!

lukesoinineMoik­ka!

Huli­naa ja vili­nää on riit­tä­nyt toi­mis­tol­la! Vii­kon­lop­pu­na Tam­pe­reel­la tapah­tuu YAD:in lei­ri jota var­ten Kimi on pakan­nut toi­mis­tol­la mitä ihmeel­li­sem­piä tava­roi­ta, sen lisäk­si on käy­ny vie­rai­li­joi­ta, yhteis­työ­ta­ho­ja, on poh­dit­tu työ­har­joit­te­lu kuvioi­ta ja välis­sä toi­mis­tol­le saa­pui myös muu­ta­mi­sen kym­men­tä tuhat­ta uut­ta tar­raa. Anne myös pyö­rit­te­lee tule­vaa fes­ta­ri­vas­taa­vien kou­lu­tus­ta, mikä onnek­si myös herät­te­lee aja­tus­ta että kesä­kin on jo lähel­lä. 

Vii­kon teko­na pal­ki­taan tänään Tuo­mat:n hui­kea Sel­väs­ti teko. He oli­vat kave­ri­po­ru­kan kans­sa puhu­neet että oli­si kiva teh­dä jotain päih­tee­tön­tä yhdes­sä, ja pää­tyi­vät tiuk­ko­jen poh­din­to­jen jäl­keen pitä­mään vuo­kra­mö­kis­sä lanit. Juuu­ri täl­lai­sis­ta on aina muka­vaa pääs­tä luke­maan! Toi­nen eri­kois­pal­kin­to­kort­ti meni Ener­gy­Ba­by:lle kou­lus­sa itse teh­dys­tä YAD-gym­sac­kis­tä. Vink­ki­nä muil­lek­kin että kaik­ki kou­lus­sa aikaan saa­dut asiat jot­ka mil­lään voi liit­tää YADiin kan­nat­taa hyö­dyn­tää. ? Hyväs­tä lin­ja-auton mats­kut­ta­mis­ku­vas­ta kii­tos Luke Soi­ni­ne:lle!

Hei­tin tors­tai­na snäp­piin Surpri­se-Taskin jos­sa kysyin tei­dän lem­pi muis­to­ja, koke­muk­sia tai koh­taa­mi­sia Strii­bai­lun tii­moil­ta. Mun oma var­maan­kin on tei­dän raport­tien luke­mi­nen. :] Täs­sä vas­tauk­set mitä sain! 

klaus_tamm_ : “Paras koke­mus on ollut minul­la street tea­min miit­ti jyväs­ky­läs­sä 🙂 se on ihan hui­kee ku sai tus­tuu niin moneen uuteen ihmi­seen ja siel­lä oli kaik­kee kivaa ohjel­maa ja pääs tes­taa uusia jut­tuj.”

Hade: “Lemp­pa­ri muis­to strii­bai­lus­ta on se jyväs­ky­län miit­ti ku näki nii pal­jo uusii ihmi­sii siel­lä”

Kartsa22: “Sanoi­sin­ko että lem­pi­muis­to on ehkä nuo Tans­kan tii­mi­päi­vät!” 

Hem­mu­liX: “Paras koke­mus on luul­ta­vas­ti se, kun pää­sin mukaan jär­jes­tä­mään YAD:n 25v — pip­pa­loi­ta :)”

Jes­seH:  “Joo no meit­sin paras muis­to strii­bai­lus­ta oli ehkä sil­lon ku olin juu­ri tilan­nut mun ekat mats­kut. Ja sii­nä tuli nii­tä strii­ban julk­ka­rei­ta, ja menin kau­pun­kiin ja olin just teip­paa­mas­sa yhteen mai­nos­tau­luun sel­las­ta julk­ka­ria, niin sii­tä ajaa var­ti­ja autol­la ohi ja kysyy että kenen­kä luval­la minä sitä sii­hen lai­tan. No minä­pä hiu­kan anar­kis­ti­se­na poi­ka­na vas­ta­sin että omil­la luvil­la (en siis tien­nyt että sii­hen mai­nos­tau­luun piti olla joku lupa) ja var­ti­ja sanoi sii­hen että otap­pa se alas tai hän soit­taa polii­sit. Ja sit­ten yhdes­tä toi­ses­ta pai­kas­ta mihin olin sen lait­ta­nut niin seu­raa­va­na 
päi­vä­nä näin kun joku otti sen sii­tä alas.”

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Street Teamilaisten esittelyssä tälläkertaa sarppi_!

1. Kuka olet?

Saa­ra Has­si­nen

 

2. Mis­tä päin?

Kausa­las­ta, kou­vo­lan ja lah­den välis­sä ole­vas­ta pik­ku kyläs­tä ^^

 

3. Kuin­ka van­ha olet?

18 vuo­tias täy­tän 19 kesäl­lä

 

4. Har­ras­tuk­sia?

eipä oikeas­taan, välil­lä väri­tän ja piir­rän

 

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na?

Tänään vas­ta lii­tyin

 

6. Kuin­ka lii­tyit mukaan?

Lii­tyin mukaan sen takia että itse oon näh­nyt kai­ken sen pahan mitä huu­meet saa aikaan niin haluan kan­taa oman kor­te­ni kekoon jot­ta muut myös näki­si­vät sen että elä­mä ilman huu­mei­ta on paras vaih­toeh­to <3

 

7. Paras­ta strii­bas­sa?

se että pys­tyy tuo­maan oman kan­nan­o­ton esil­le ja teke­mään jotain jol­la on mer­ki­tys­tä!

 

8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa?

Odo­tan innol­la että mitä kaik­kea toi­min­ta tuo tul­les­saan, avoi­min­mie­lin kai­kel­le 🙂

 

9. Mot­to?

focus on the good!

 

10. Suo­sik­kis­lo­gan?

kaik­ki yhtei­sen asian puo­les­ta

YAD Street Team

FREE
VIEW