BLOGI: Hiki loiskuu, loisku sinäkin!

Kesä ja läm­pö iski yhtä-äkkiä ja niin lujaa että vii­kos­sa maa muut­tui vih­reäk­si, lumi hävi­si koko­naan, blo­gi ilme­sy­tyy omi­tui­se­na päi­vä­nä ja Street Tea­min Discord-chat hävi­si ulkoil­mas­ta nau­tis­ke­lul­le sata-nol­la. Mikä on iha oikein. Suo­men kesän tun­tien se saat­taa olla yhtä nopeas­ti ohi kuin alkoi­kin joten ei ote­ta ris­ke­jä!

Hiki otsas­ta lois­kuen päi­vit­tyy myös teh­tä­vä­pank­ki. Fil­la­ri­ke­sä -teh­tä­vä jos­sa tar­koi­tus on osal­lis­tua kilo­met­ri­ki­saan YAD:n jouk­ku­ees­sa on jo ties kuin­ka monen­net­ta kesää auki. Teh­tä­väs­sä siis yllä­ri-yllä­ri pol­je­taa pol­ku­pyö­ril­lä ja kerä­tään yhdes­sä kilo­met­re­jä kasaan leik­kie­mie­li­ses­sä kil­pai­lus­sa. Täl­lä­het­kel­lä näyt­tää sil­tä että Klaus_tamm_ pol­kee mei­dät voit­toon, tähän men­nes­sä kil­so­ja näyt­täi­si ole­van häl­le kerään­ty­nyt nöy­rät 220. :O Todel­li­nen kesän ikiklas­sik­ko Katu­luu­ta… eiku lii­tu! herä­si myös tal­viu­nil­taan. YAD tar­jo­aa katu­jen tai­tei­li­joil­le lii­dut ja sano­man. Tie­dät kyl­lä mitä teh­dä seu­raa­vak­si.

Sit­ten kun fil­la­roin­nis­ta ja tai­tei­lus­ta on saa­tu aurin­gon­pis­tos (muis­ta­kaa juo­da vet­tä!) ja täy­tyy vetäy­tyä het­kek­si sisä­ti­loi­hin niin sitä­kin on aja­tel­tu. Uusin Täs­mäis­ku ‑teh­tä­vä liit­tyy YAD:n stra­te­gi­aan. Stra­te­gia on sana­na heti tyl­säl­tä kuu­los­ta­va, myön­ne­tään, mut­ta asia on eri­tyi­sen tär­keä. Kyse on siis sii­tä, mihin me ja te halu­taan jär­jes­tös­sä kes­kit­tää voi­ma­va­rat tule­va­na kol­me­na vuon­na. Mis­tä ehkä voi­si vähen­tää ja mihin voi­si panos­taa lisää.

 

 

 

 

Teh­tä­vä­pa­lau­tuk­sis­ta miel­tä­ni on eri­tyi­ses­ti piris­tä­nyt jebjeb90:n Sälää Kan­sal­le seik­kai­lu ja sen ensi­luok­kai­nen raport­ti. Raport­ti oli niin yksi­tyis­koh­tai­nen ettei sii­tä vain voi­nut olla anta­mat­ta eri­kois­kort­tia. Kysei­ses­tä rapor­tis­ta myös blo­gin kuvat. Vii­kon tekona nousee jerp­paplaysin oma aloit­tei­nen suo­ri­tus Kysy enti­sel­tä huu­mei­den­käyt­tä­jäl­tä teh­tä­vään. Hän oli hom­man­nut kysy­mys­ten lisäk­si samaan sys­syyn myös vas­tauk­set. Lop­pu­ke­ven­nyk­sek­si vie­lä HemmuliX:in mah­ta­va lope­tus Kamaa Somes­sa -kou­lu­tuk­seen: pyy­sin hän­tä lop­pu­kes­kus­te­lun jäl­keen lait­ta­maan rapor­tin tuleen.

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: Alan olee aika hyvä täm­möis­sä klik­kiot­si­kois­sa mit­kä ei oikees­ti lii­ty mihin­kään.

YAD Street Team

FREE
VIEW