BLOGI: Arvon Striibalaiset, med streebåre!

*TTZZZZKKKT* MESSAGE FROM STREET TEAM HEADQUATERS *TTTZZZKKTTS*

Ulkoa­va­ruu­den lähet­ti­met ovat vies­ti­neet luo­tet­ta­vaa infor­maa­tio­ta kan­sa­kun­tam­me vaih­te­le­vas­ta sääs­tä. Voi hyvin olla, että pian saam­me osak­sem­me sade­taa sekä enti­ses­tään kyl­me­ne­vää ilmaa. Jokin päi­vä ehkä­pä jopa niin sano­tus­ti “lun­ta tupaan.” Nyt on siis se aika että jokai­nen teis­tä ottaa tas­kuun­sa jokai­sen tar­rat, flai­kun sekä julis­teen mikä kotoan­ne löy­tyy ja läh­tee tar­roit­ta­maan. Nyki­kää kave­rei­ta hihas­ta ja men­kää yhdes­sä naut­ti­maan vii­mei­sim­mis­tä läm­pi­mis­tä keleis­tä ennen väis­tä­mä­tön­tä. Vie­lä ker­keät­te pyhiin­vael­taa sil­le kau­pun­gin näky­vim­mil­le tol­pal­le jon­ka kyl­keen sopi­si YADin tar­ra kuin nenä pää­hän. 

Ne nuok­ka­rit jot­ka ovat vas­ta avan­neet oven­sa kesän jäl­jil­tä suo­ras­taan huu­ta­vat infor­maa­tio­ta pur­sua­via flai­je­rei­ta. Opet­ta­jat huo­neis­saan poh­ti­vat mikä nuo­riin on men­nyt, kun huu­meet ovat alka­neet näin kiin­nos­taa. Tie­dät­te mitä tilan­teel­le teh­dä. Kopu­tus opet­ta­jan­huo­nee­seen, jäsen­leh­ti yadi­lai­nen oven eteen ja nopea häviä­mi­nen var­joi­hin. Nyt tie­tä­vät. Kes­ki­viik­koi­na on hyvä hen­gäh­tää ja tul­la ker­to­maan san­ka­ri­ta­ri­noi­ta Street Tea­min Discor­diin kel­lo 20:30 ja edes­päin. Yön pimei­nä tun­tei­na voit tun­tea huu­don sisim­mäs­sä­si, luki­sin­ko vie­lä yhden blog­gauk­sen kesän fes­ta­reis­ta? Ehkä­pä ensi­vuon­na pää­dyt itsek­kin fes­ta­ri­va­paa­eh­toi­sek­si?

Vah­vaa esi­merk­kiä voi näh­dä tapah­tu­van Porin suun­nal­la. Kova jäsen­ryn­täys ja jat­ku­va pos­tin lii­ken­ne ei ota lop­puak­seen, kun täl­lä vii­kol­la Fil­lup sekä kons­ta järn­fors ovat tah­kon­neet hiki otsas­ta lois­kuen pis­tei­tä kuin kovim­mat työ­myy­rät! Kuvaa­mi­sis­ta kii­tos Ener­gy­Ba­by:lle, Huuk­ke­li:lle sekä Fil­lup:ille! 

Vii­kon­lop­pu hää­möt­tää. Sil­tä tun­tuu myös yllä­pi­don pääs­sä. Eikö­hän pala­ta ensi­vii­kol­la. Moi!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW