BLOGI: Vapaaehtoisia ääniä ja silmiä

Blo­gis­sa tänään havait­ta­vis­sa pien­tä maa­nan­tai-twis­tiä. Se taas ei vält­tä­mät­tä tar­koi­ta että meni­si joten­kin huo­nos­ti tai eri­tyi­sen sää­tä­mäl­lä, vaan sitä että olin per­jan­tain vapail­la ja siir­sin blo­gin myö­hem­mäl­le.

Iso osa onkin jo keren­nyt huo­ma­ta uusim­man Yadi­puk­ki mat­kaan jo käy! -teh­tä­vän. Tai aina­kin iso kasa mats­ku­pyyn­tö­jä vii­kon­lo­pun jäl­jil­tä osoit­taa sen. Jou­lu­teh­tä­vän mats­ku­kir­jei­tä onkin täs­sä tämän päi­vän saa­nut hyvin pos­tit­taa. Jos mie­lit saa­va­si kysei­seen teh­tä­vään mate­ri­aa­lia niin kan­nat­taa tila­ta matk­sua nopeas­ti, sil­lä kysees­sä on rajoi­tet­tu erä vähän spes­sum­pia asioi­ta. 😉

Klaus_tamm_ vään­si vas­ti­kää videon YADin kol­me­kymp­pi­sis­tä. Jos mis­sa­sit mei­nin­git niin Klaus­sin sil­min tapah­tu­maan pää­see tutus­tu­maan tuos­ta alta!

youtube://v/tTRYEoqo9OQ

 

Vii­me­vii­kol­la vie­tet­tiin vapaa­eh­tois­ten päi­vää. Tah­doin tei­dät ääneen joten kysyin Ins­ta­gra­mis­sa Surpri­se-Taskilla että mit­kä tei­dän mie­les­tä on par­hai­ta jut­tu­ja vapaa­eh­tois­työs­sä, vas­tauk­sia sain seu­raa­via:

“Vapaa­eh­tois­työs­sä on paras­ta mun mie­lest se tun­ne et sä saat sitä kaut­ta oikeest aut­taa joi­ta­kin ihmi­siä✌️?”

“Paras­ta vapaa­eh­tois­työs­sä on se että sitä saa teh­dä sil­loin kun halu­aa ja sen ver­ran kun halu­aa, sekä se, että voi tuot­taa toi­sil­le ihmi­sil­le hyvää miel­tä sekä pis­tää ihmi­set ajat­te­le­maan asioi­ta. Vapaa­eh­tois­työn mui­ta hyviä puo­lia on mm.  yhtei­sö, jol­la kai­kil­la on jokin sama pää­mää­rä, vaik­ka syyt teke­mi­seen ovat usein erit.”

“Mun mie­les­tä paras­ta täs­sä on kaik­ki 😀 eri­tyi­ses­ti se että te jak­sat­te tehä meil­le vapaa­eh­toi­sil­le täm­mö­sen mah­dol­li­suu­den tehä tätä hom­maa 🙂

Muka­vaa on myös kaik­ki teh­tä­vät ja haus­kan pito ja mii­tit tie­ten­ki 😀 paras­ta iki­nä?”

“Paras­ta vapaa­eh­tois­työs­sä on Erin­lais­ten tar­ro­jen levit­te­ly!”

 

- Tane­li  / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä vuo­ros­sa AKA Jap­pi­nen:

Hei moi hoi!

Oon tosi­aan Jon­ne. Asun Kempele/Tupos, elik­käs Oulun lähet­ty­vil­lä. Olen tosi­aan 02 / 16 vuot­ta van­ha (koh­ta elä­ke iskee). Har­ras­tan lumi­lau­tai­lua sekä strii­baus­ta. Strii­ban­nut olen 1–2vuotta ja olen tykän­nyt hom­mas­ta. Lähi aikoi­na oon teh­nyt nyt enem­män teh­tä­viä ja mul­la onki mel­kein 500 pal­kin­to­po­joo. Paras­ta strii­bas­sa on ollut mii­tit ja mui­den näke­mi­nen! Olen ollut Yadin 30v synt­tä­reil­lä ja sen jäl­keen mii­tis­sä eli 2 ker­taa mii­tan­nut. Toi­min­nas­sa kiin­nos­ta­vaa ja mikä pitää mut muka­na on muka­vat ihmi­set ja hyvän puo­les­ta teke­mi­nen. Mot­to­ja mul­la on ajan myö­tä ollu vaik­ka kuin mon­ta mut­ta “aasia sel­vä sii­de­ri”. Lem­pi slogan/ tar­ran sanon­ta on ehdot­to­mas­ti “Lost umicorn, if found stop doing drugs” ja muu­ten­kin street tea­min monet tar­rat / mats­kut on hyviä! Suo­sit­te­len street tea­mia!
Olen puhu­nut ja hyviä illan­jat­ko­ja.

 

YAD Street Team

FREE
VIEW