BLOGI: Discordin puhdistus!

Koti­ma­jas­ta tääl­tä moi! 

Toi­vot­ta­vas­ti oot­te syö­ny jou­lu­ruo­kaa ja juo­nu glö­giä kyl­läs­ty­mi­seen saak­ka. Minä aina­kin olen ja aion vie­lä jat­kaa sitä uuden­vuo­den yli, mut­ta tulin sil­ti pyhien välis­sä tän­ne vähän huu­te­le­maan. Kävin myös pis­teyt­tä­mäs­sä uudet rapor­tit ja vas­tai­le­mas­sa tei­dän kysy­myk­siin säh­kö­pos­tis­sa sekä teh­tä­vien kom­men­teis­sa. Kiva näh­dä että joku on aina strii­bai­le­mas­sa!

Vuo­den vaih­teen jäl­keen Street Tea­min Discord ‑ryh­mäs­sä tapah­tuu jäse­nien puh­dis­tus, eli kau­an epä­ak­tii­vi­se­na olleet pois­te­taan ryh­mäs­tä. Jos tun­net oma­tun­non kol­kut­ta­mas­sa pää­ko­pas­sa ja luu­let että kuu­lut epä­ak­tii­vis­ten ryh­mään, niin nyt oli­si oiva aika käy­dä ryh­mäs­sä kom­men­toi­mas­sa jota­kin ja pelas­taa itse­si puh­dis­tuk­sel­ta! 😀 Mikään ei myös­kään estä sua myö­hem­min liit­ty­mäs­tä ryh­mään uudel­leen. 

Sen kum­mem­paa ei mul­la tähän väliin oo. Kii­tos täs­tä vuo­des­ta ja toi­vot­ta­vas­ti ensi­vuo­des­ta tulee vähin­tään yhtä hui­kea!

- Tane­li / Street Team Crew -

ps: mee­mi­ku­va kel­täs muul­ta­kaan kuin Camilta!

YAD Street Team

FREE
VIEW