BLOGI: Huumeettomat bilebiisit

Uusi Huu­meet­to­mat bile­bii­sit -teh­tä­vä jul­kais­tiin juu­ri strii­ban teh­tä­vä­pank­kiin. Teh­tä­väs­sä on tar­koi­tus ilmian­taa hyviä kap­pa­lei­ta mit­kä sopi­vat illan­viet­toon ilman että kap­pa­lei­den sisäl­lös­sä lau­le­taan päih­de­se­koi­lus­ta ja kän­ni­hur­mios­ta. Eli vähän nii­kuin huu­me­bii­sit mut­ta aivan päin­vas­toin! On muu­ten yllät­tä­vän vai­kea teh­tä­vä. Kuun­te­lep­pa het­ki radios­ta suo­si­tuim­pia kap­pa­lei­ta ja las­ke mon­ta ker­taa bile­tyk­sen ohes­sa kap­pa­leis­sa käsi­tel­lään päih­tei­tä jos­sain mää­rin. Koti­mai­sil­la­kin artis­teil­la tun­tuu ole­van tuo­tan­nos­saan aina aina­kin yksi ryyyp­päys-lau­lu. Mis­tä­kö­hän se juon­taa juu­ren­sa?

Olen pyö­ri­tel­lyt myös sel­lais­ta teh­tä­väi­de­aa että jos nos­tai­si korok­kel­le levy­raa­ti mie­les­sä joka kuu­kausi yhden kap­pa­leen mei­dän huu­me­bii­si -lis­tal­ta, ja jokai­nen voi­si rap­sa­ta sii­hen miet­teen­sä ja arvo­sa­nan­sa kysei­ses­tä kap­pa­lees­ta. Oli­si­ko­han sii­hen innok­kai­ta?

Muu­ta tähän viik­koon kuu­lu­vaa onkin ollut sosi­aa­li­sen tilin­pi­don naput­te­lua, mats­kun lähe­tys­tä ja iloit­se­mis­ta mah­ta­vas­ta rapor­tis­ta teh­tä­vään Kou­lu­hom­me­lei­taCami oli nerok­kaas­ti yhdis­tä­nyt ter­veys­tie­don esi­tyk­sen aihee­seen Kan­na­bis ja pujaut­ta­nut dian väliin mai­nin­nan Street Tea­mis­ta sekä YAD:n logon. Sen lisäk­si että esi­tys muu­ten­kin käsit­te­li kan­na­bis­ta oikeal­la kiih­kot­to­mal­la sekä fak­ta­poh­jai­sel­la otteel­la. Myös tar­ro­ja ollut tules­sa tar­ro­jen kans­sa ja komei­leen­kin kuu­kau­den top lis­tal­la var­sin tyy­ty­väi­se­nä. Blo­gin kuva hänen käsia­laan­sa! Meil­lä on Jyväs­ky­län toi­mis­tol­la aloit­ta­nut myös muu­ta­ma har­joit­te­li­ja mikä on ollut eri­ki­vaa! Koh­ta alkaa kuu­lu­maan tal­vi­lei­ris­tä…

Ensi­vii­kon Discor­dis­sa rykäis­tään muu­ten puhe­ka­na­va käyn­tiin. On joten­kin jää­nyt vähem­mäl­le käy­töl­le vii­me­ai­koi­na. Kor­ja­taan erhe!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä tar­ro­ja !

“Olen ihmi­nen porin lähel­lä ole­vas­ta kau­pun­gis­ta ja olen 14vuotias en har­ras­ta mitään löy­sin tän­ne googlet­ta­mal­la ilmai­sia tar­ro­ja ku tar­rat o kivoj xd”

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW