BLOGI: Haastetehtäviä

Sin­ne hurah­ti Street Tea­min Tam­mi­kuu nopeas­ti! Hel­mi­kuul­le meil­lä on luvas­sa uusi Haas­te­täh­tä­vä, jos­ta saa hel­pot 15 lisä­pis­tet­tä jos onnis­tuu suo­rit­ta­maan kuus­sa yhteen­sä 5 eri Surpri­se-Tas­kia. Eli Surpri­se-Tas­ke­ja on myös usei­ta tule­va. Pilaan yhden yllä­tyk­sen ja ker­ron jo että 7.–8.2. vie­mäl­lä kir­jas­toon kir­jan­merk­ke­jä saa teos­ta tupla­pis­teet. Sil­loin tapah­tuu #luku­kaa­os tem­paus jos­sa ihmi­siä pyri­tään saa­maan lai­naa­maan sama­na päi­vä­nä kir­jo­ja. Eli toi­sin sanoen mah­ta­va tilai­suus Kir­jas­ton kau­hul­le!

 Valis­ta nuo­ri­so­työn­te­ki­jää! -teh­tä­vä on tois­tai­sek­si pois­tu­nut teh­tä­vä­lis­tal­ta. Mul­la on suun­nit­teil­la uusi teh­tä­vä pian jul­kais­ta­vak­si mut­ta nuo­ri­so­työn­te­ki­jä-setin tilal­le oli­si myös kiva kek­siä jotain muu­ta. Mitä­kö­hän YAD ilma­pal­loil­la sai­si aikaan? Ideoi­ta saa heit­tää. ^^

Täl­lä vii­kol­la rapor­teis­sa lois­ti Anton.Luomala joka juu­ri vii­mei­se­nä päi­vä­nä suo­rit­ti tam­mi­kuun haas­te­teh­tä­vän yllä­ole­va kuvan taval­la. Teh­tä­vä­nä oli jol­la­kin taval­la ottaa strii­bai­luun mukaan lumi!

Itse olen tänään muu­ten vapail­la. Tai siis muu­ten, mut­ta pos­ta­sin tämä blo­gin vain tänään. Eli rapor­tit ja uudet mats­ku­pyyn­nöt ete­nee sit­ten vas­ta maa­nan­tai­na!

  • Tane­li / Street Team Crew -

 

Street Tea­mi­lais­ten esit­te­lys­sä meil­lä on tänään Vil­ja­mi myl­ly­lä!

Nimi:viljami

Olen raa­hest

Olen 14 v van­ha

Har­ras­tan jää­kiek­koa

Ole­nol­lut muka­na vas­ta Vas­ta pari päi­vää

Lii­tyin You­tu­bet­ta­jan kaut­ta

Paras­ta on teh­tä­vät

Kii­nos­taa olla muka­na kos­ka saa pis­tei­tä ja tar­ro­ja

Mot­to vapaa

Suo­sik­ki logan en oikee tiiä

 

 

 

 

PS: Pos­ta­sin tänään vain tämän blo­gin ja muu­ten olen vapail­la. Eli tar­kas­tan uudet palau­tuk­set vas­ta maa­nan­tai­na!

YAD Street Team

FREE
VIEW