BLOGI: Vappu ol ja men!

Pitää­kö olla huo­lis­saan, jos Mil­ja itse ehdot­ti että hän voi­si jär­jes­tel­lä Strii­ban tar­ra­kaa­pin? Ker­too­ko tämä jotain Mil­jan tark­kuu­des­ta vai omas­ta kaa­oot­ti­suu­des­ta­ni? 

Strii­ban viik­ko on ollut haja­nai­nen, sil­lä yllä­pi­to lomp­si toi­mis­tol­le vas­ta vapun jäl­keen tors­tai­na. Raport­te­ja kur­kat­tiin välis­sä, mut­ta mats­kut läh­ti­vät lii­keel­le vas­ta tors­tai­na. Älä­kää siis ihme­tel­kö jos het­ki mate­ri­aa­lin saa­pu­mi­ses­sa kes­tää. Itse vii­le­tin vii­me­vii­kon YADin perin­tei­sil­lä tii­mi­päi­vil­lä, jot­ka toteu­tet­tiin täl­lä ker­taa Lat­vias­sa. Muka­na oli­vat myös strii­ban AKA jap­pi­nen sekä Klaus_tamm_ ja iso nip­pu mui­ta vapaa­eh­toi­sia muis­ta mei­dän tii­meis­tä (fes­ta­rit, koke­mus­asian­tun­ti­jat, paik­ka­rit, päih­de­kas­va­tus, hal­li­tus ja työn­te­ki­jät). Reis­su oli myös perin­tei­ses­ti lois­to­kas niin hen­gel­tään kuin myös sääl­tään. En halua sanoa että tämä aamui­nen lumi­sa­de oli ikä­vää, mut­ta oli se Lat­vian +25 läm­pö­kin ihan jees..

n

Vii­mei­sim­miss­tä rapor­teis­sa eri­tyis­mai­nin­ta Firithille, jon­ka sanan­täy­tei­ses­tä mie­les­tään on tul­lut ihan hui­kei­ta Kamaa Somes­sa -kou­lu­tuk­sen raport­te­ja. Kuvi­tuk­ses­ta kii­tos axax­binksille. Joku muu­an milk­kis oli rapor­toi­nut kans kasan näyt­tä­viä kuvia. Teh­tä­vä­lis­tal­le ilmes­tyi myös yksi joka kesän klas­si­kois­ta: Fil­la­ri­ke­sä. Teh­tä­väs­sä lii­tyt YADin kilo­met­ri­ki­san jouk­ku­ee­seen ja pol­jet itsel­le­si pis­tei­tä. 

Sit­ten lop­puun vie­lä muis­tut­te­lut: Fes­ta­ri­kou­lu­tuk­seen ilmoit­tau­tu­mi­nen alkaa vetä­mään vii­mei­si­ään. Poruk­kaa on tulos­sa hyvä läjä, eli jos vie­lä arvot niin kan­nat­taa olla nopea. Strii­ban miit­tiin taas on vie­lä hyvin aikaa ilmoit­tau­tua, mut­ta mitä nopeam­min läh­det mukaan, sen enem­män pää­set itse vai­kut­ta­maan sen sisäl­lös­tä.

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Ainii, ja Tam­pe­re­lai­sil­la olis duu­nia tar­jol­la!

YAD Street Team

FREE
VIEW