BLOGI: MYSTINEN KESÄTYÖNTEKIJÄ?

Moik­ka­moi,
 

Kuka onkaan tämä mys­ti­nen tyyp­pi, jon­ka nimi vilah­te­lee tei­dän tule­vis­sa kir­jeis­sä ja raport­tien tar­kas­tuk­sis­sa! Eli siis tosi­aan Aino tääl­lä kir­joit­te­lee­pi Jyväs­ky­läs­tä, ilok­se­ni voin ilmot­taa, että tuu­rai­len Tane­lia  Street Tea­min yllä­pi­dos­sa Tane­lin kesä­lo­man ajan. What­sApp ei ole käy­tös­sä seu­raa­vien viik­ko­jen aika­na vaan mut saa kiin­ni Street Tea­min säh­kö­pos­tis­ta, sekä ins­ta­gra­mis­ta. Malt­ta­kaa kui­ten­kin välil­lä odo­tel­la, sil­lä olen yllä­pi­dos­sa pai­kal­la n. 2 päi­vää vii­kos­ta. Pos­ti kui­ten­kin kul­kee kaik­kien luok­se ja palau­tuk­sien läpi­käy­mi­nen on var­maa. 🙂

Jos­sei olla vie­lä siis tavat­tu tai olen jol­lek­kin ihmi­sel­le uusi tut­ta­vuus, niin moi! Mun nimi on Aino, oon 27-vuo­tias, opis­ke­len Gra­dial­la Nuo­ri­so-ja yhtei­sö­oh­jaa­jak­si. Tän lisäk­si mul­la on muu­ta­man vuo­den YAD- taus­ta ja olen mm. ollut pyö­rit­tä­mäs­sä Jyväs­ky­län pai­kal­lis­tii­miä vii­mei­set kak­si vuot­ta, muka­na fes­ta­reill, vapaa­eh­toi­se­na strii­bas­sa ja muu­ta­mas­sa työs­sä­op­pi­mi­ses­sa Jyväs­ky­län toi­mis­tol­la sekä Tane­lil­la Street Tea­mis­sa, sekä Iidal­la ehkäi­se­vän huu­me­työn suun­nit­te­lun paris­sa­kin! 

Sit­ten strii­ba-asi­aan! Pal­jon on tul­lut pos­ti­tel­tua täl­lä­vii­kol­la lii­tu­ja ja muu­ta­ma raport­ti­kin on tul­lut jo aihee­seen liit­tyen, iha­naa teke­mi­sen mei­nin­kiä on ollut poru­kal­la!
Sel­väs­ti teh­tä­vä tun­tuu kiin­nos­ta­van monia myös ja suo­sit­te­len­kin sen kurk­kaa­mis­ta <3
Kii­tos jo nyt siis kai­kis­ta rapor­teis­ta ja kuvis­ta niis­sä, täs­sä muu­ta­mia joi­ta olen muis­ta­nut tal­len­taa!
 
 
Seu­raa­vak­si Jonttu06 esit­te­ly:

 

Juu eli minun nime­ni on Joo­na­tan mut­ta voi käyt­tää nimeä jont­tu. 
Olen Raa­hes­ta pik­ku­kau­pun­ki Oulun alla.
Oon vas­ta täyt­tä­nyt 13.
Har­ras­tan scoot­taa­mis­ta ja speed cubaa­mis­ta eli yri­tät sel­vit­tää rubi­kin kuu­tion mah­dol­li­sim­man nopeas­ti.
Muka­na oon ollut vas­ta noin kuu­kau­den.
Lii­tyin kun kave­ri kysyi kiin­nos­tus­ta nyt strii­ba­taan yhdes­sä.
Paras­ta on tar­ro­jen jaka­mi­nen ihmi­set tyk­kää ilmai­sis­ta tar­rois­ta.
Tär­keä asia kiva olla muka­na.
Mul­la ei oikein ole mitään mot­toa.
Suo­sik­ki YAD slo­gan on ehkä 419mieti vie­lä

 

 
Tähän lop­puun halui­sin vie­lä toi­vot­taa kai­kil­le hyvää ja tur­val­lis­ta juhan­nus­ta,
muis­ta­kaa syö­dä pal­jon jää­te­löä ja gril­li­herk­ku­ja <3
 
Ei mul­la muu­ta tain­nut­kaan olla, Palaa­mi­siin! 🙂
 
Ter­vei­sin: Aino //
YAD Street Tea­min kesä­työn­te­ki­jä
YAD Street Team

FREE
VIEW