BLOGI: Ylläpito ensiviikon tauolla

Oli­pas haus­kaa tänään tul­la töi­hin, kun vas­tas­sa toi­mis­tol­la oli jouk­ko Yadi­lai­sia val­mis­tau­tu­mas­sa kesän vii­mei­siin fes­ta­rei­hin, eli Sime­rock­kiin. Täs­sä työs­sä kyl­lä yksi paras puo­li on se, että kos­kaan ei voi olla täy­sin var­ma mitä tapah­tuu kun avaa toi­mis­ton oven. Fesui­hin liit­tyen täs­sä onkin hyvä luku­vink­ki vii­kon­lo­pul­le: Yadin­fo­pis­teel­lä ‑blo­gi. Siel­tä löy­tyy tari­naa ja kuvaus­ta (mel­kein) jokai­ses­ta fes­ta­ris­ta jos­sa mei­dän vapaa­eh­toi­set ovat tänä kesä­nä seik­kail­leet. Tai jos luke­mi­nen ei kuu­los­ta kut­su­val­ta niin ei hätää, siel­tä löy­tyy myös pal­jon kuvia!

Kyse­lin vii­me vii­kol­la Surpri­se-Taskissa tei­dän kesä­kuu­lu­mi­sia. Poruk­ka on mm. käy­nyt lint­sil­lä, fes­ta­reil­la, hen­gail­lut kave­rei­den kans­sa, jät­tä­nyt kou­lu­teh­tä­viä teke­mät­tä ja tot­ta­kai strii­bail­lut. Kisu­liu heit­ti sekaan vie­lä kuva­kol­laa­sin! 

Ensi­vii­kon alle­kir­joit­ta­nut onkin osal­lis­tu­mas­sa begei­hin liit­ty­vään kou­lu­tuk­seen, joten pos­tin lähe­tys sei­soo jon­kin aikaa. Raport­te­ja pyrin kat­so­maan jos­sain välis­sä mut­ta pien­tä vii­vet­tä saat­taa olla sii­nä­kin. Discor­dia olen kaa­vail­lut jat­ket­ta­vak­si ensi­vii­kon jäl­keen, eli 21.8. täräy­te­tään kes­ki­viik­ko­hö­pi­nät taas tulil­le. Etusi­vul­la näkyy uusi äänes­tys jos­sa voi vai­kut­taa sii­hen että pitäi­si­kö Discor­din ajan­koh­taa siir­tää johon­kin suun­taan. Käy­kääs vas­taa­mas­sa!

Täl­lä vii­kol­la rapor­teis­ta esiin nousi­vat Kin­gOf­Mosh­pit sekä Ainuh04. Hei­dän Sälä palau­tuk­sis­ta ovat myös allao­le­vat kuvat peräi­sin.

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW