BLOGI: Iso Jehu

*rum­pu­jen päri­nää ja ilo­tu­lit­tei­ta*

Discor­din Iso Jehu ‑teh­tä­vä on tääl­lä! Teh­tä­väs­sä sä otat kopin yhden jubai­lu-illan tee­mas­ta ja vas­tuus­ta samal­la kun yllä­pi­to lais­kot­te­lee ilman huo­lia. No ei ihan mut­ta sin­ne päin. Aijon osal­lis­tua chat­tei­hin ihan nor­maa­lis­ti, mut­ta estra­din valo­kei­la on varat­tu sul­le. Pää­se tit­se päät­tä­mään jon­kin sua kiin­nos­ta­van aiheen ja herät­tää sii­tä kes­kus­te­lua. Mitään tark­ko­ja sään­tö­jä tai tavoit­tei­ta ei kui­ten­kaan ole joten res­sa­ta ei ole tar­vis. Koke­muk­ses­ta voin sanoa että suun­ni­tel­tu ei aina tule toteu­tu­maan. Ensim­mäi­nen kes­ki­viik­ko illan jehui­lu on jo varat­tu joten ei muu­ta­kun roh­keas­ti otta­maan muhun yhteyt­tä. ?

Täl­lä vii­kol­la hatun­nos­to strii­baa­ja-tur­bol­le Uzo. Eri­tyi­sen hui­kei­ta kuvia mon­ta kap­pa­let­ta yhdes­sä sälä ‑rapor­tis­sa on aina merk­ki laa­tu­työs­tä. Blo­gin kuvis­sa näis­tä esi­mer­kit. Discor­dis­sa otet­tiin tiuk­ka ska­ba sii­tä, kuka ker­ke­ää kom­men­toi­maan ryh­mään ensim­mäi­se­nä kel­lo 20:30. Tais­te­lu oli tiuk­kaa mut­ta voit­ta­jak­si sel­viy­tyi Mil­ma Mea. Täs­tä suu­re­na pal­kin­to­na lupa­sin häl­le yhden yli­mää­räi­sen pis­teen. Itse jubai­lut meni­vät­kin puhe­ka­na­val­la kuis­kail­les­sa ja kuu­lu­mi­sia päi­vit­täes­sä.

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Hei­te­tääs lop­puun vie­lä strii­ba­lai­sen esit­te­ly teh­tä­väs­tä Kukas sä nyt sit oot? Vuo­ros­sa tänään Onzne­jät­kä:

Olen Mart­ti Kes­ki­suo­mes­ta. Olen 15 vuot­ta. Har­ras­tan met­säs­tys­tä, kalas­tus­ta, lät­kää, fris­bee­gol­fia.
Lii­tyin äsket­täin! Lii­tyin kos­ka haluan voit­taa pal­kin­to­ja! Paras­ta strii­bas­sa on kaik­ki!  Haluan teh­dä omal­ta osal­ta­ni kaik­ki huu­mei­den käy­tön ehkäi­syyn. Minul­la ei ole mot­toa. Suo­sik­ki slo­gan on pol­ta kumia älä pil­veä! 

YAD Street Team

FREE
VIEW