BLOGI: Terve! Ja vähemmän terveet.

Uusi tar­ra­ti­laus on työn alla, uusi har­joit­te­li­ja tie­dos­sa sekä mah­dol­li­suu­det strii­ban Ins­ta­gram mai­non­taan on sel­vi­tet­ty. Tar­ro­ja kaduil­le, tar­ro­ja tolp­piin, julis­teet nuok­ka­ril­le ja kir­jan­mer­kit sano­miin! Nyt varau­du­taan ryy­sik­seen ja teh­dään lop­pusyk­sys­tä Street Team his­to­ri­aa! Eli rivien välis­tä kan­nat­taa lukea että kan­nat­taa tila­ta mats­kua HETI että saa ne peril­le ennen ruuh­kai­sem­paa jak­soa. 😉

Täl­lä vii­kol­la strii­bail­les­sa on lois­ta­nut nieglik­ko joka täräyt­ti ensim­mäi­sen strii­bai­lu viik­kon­sa kovaa käyn­tiin teh­tä­vil­lä Ilmai­sia tar­ro­ja sekä Discord. Näin hel­pos­ti pää­see kuu­kau­den top lis­tan kol­man­nek­si vaik­kei oli­si­kaan keren­nyt saa­da ensim­mäi­siä mate­ri­aa­le­ja vie­lä pos­tis­sa. Sel­kään tapu­tuk­set myös Jebjeb90:lle joka ässä­nä ker­ke­si jäl­leen tart­tua vii­mei­sim­pään Surpri­se-Taskiin, jos­sa piti rapor­toi­da kuva jos­sa näkyy ker­ral­la mah­dol­li­sim­man mon­ta tar­raa. Hel­pot 10 pis­tet­tä allao­le­vas­ta kuvas­ta. Jos mis­sa­sit niin lai­tah­han Street Tea­min Ins­ta­gram seu­rauk­seen ja pidä sil­mä kova­na stoo­re­ja var­ten.

Mats­kua on läh­te­nyt täl­lä vii­kol­la muka­va läjä eteen­päin, mut­ta sen ver­ran on ollut löy­sää että olen keren­nyt askar­rel­la hie­man bad­ge­jen kuvia sekä kir­joi­tel­la ensi­vuo­den toi­min­ta­suun­ni­tel­maa. Toi­mis­tol­la lähes jokai­nen on joko kipeä­nä tai sel­vin­nyt flunn­sas­ta joten jän­ni­tyk­sel­lä odo­tan mil­lon se iskee minuun­kin. Ganja‑P:n kans­sa lyö­tiin veto sii­tä että kum­pi sai­ras­tuu ensin, ja häviä­jä jou­tuu tar­joa­maan toi­sel­le bur­ge­rin, joten teen kaik­ke­ni pysyäk­se­ni ter­vee­nä.

 Tsem­pit teil­lek­kin ter­vee­nä pysy­mi­seen!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW