BLOGI: Kannabis- ja miittihommia

Vii­me vii­kon blog­gai­lu jäi välis­tä sai­ras­te­lun vuok­si. Joten tänään onkin sit­ten enem­män ker­rot­ta­vaa!

Aloi­te­taan sii­tä siis­teim­mäs­tä eli sii­tä, että enää n. viik­ko Street Tea­min miit­tin alkuun. Vie­lä ker­keät ilmoit­tau­tua mukaan mei­nin­kei­hin. Miit­ti jär­jes­te­tään Jyväs­ky­läs­sä 8.–10.11. YADin omis­sa tilois­sa ja on mak­su­ton. Ter­ve­tul­lei­ta ovat kaik­ki strii­baa­jat kaik­kial­ta ja luvas­sa on haus­kaa yhdes­sä tou­hua­mis­ta ja toi­siin strii­baa­jiin tutus­tu­mis­ta. ?

Toi­nen pal­jon puhu­tut­ta­nut aihe lähiai­koi­na on ollut kan­sa­lais­aloi­te kan­na­bik­sen käy­tön ran­gais­ta­vuu­den pois­ta­mi­sek­si. Lyhyes­ti kuvail­tu­na kan­sa­lais­aloit­teet toi­mi­vat niin, että kun kan­sa­lais­aloit­te saa kasaan 50 000 alle­kir­joi­tus­ta, se menee väis­tä­mät­tä edus­kun­nan päät­tä­jien käsi­tel­tä­vik­si. Läpi­men­neis­tä aloit­teis­ta esi­merk­ki­nä on tasa-arvoi­nen avio­liit­to­la­ki joka aika­naan kerä­si rapiat 160 000 alle­kir­joi­tus­ta. Eli edus­kun­taan aloit­teen mene­mi­nen ei auto­maat­ti­ses­ti tar­koi­ta sen hyväk­sy­mis­tä. Mitä tämä nimen­omai­nen aloi­te taas on jo var­mas­ti saa­nut aikaan, on pal­jon älä­mö­löä ja kes­kus­te­lua. Hei­tin aihees­ta ilmoil­le aikai­sem­min Ins­ta­gra­miin Surpri­se-Tas­kin jos­sa teh­tä­vä­nä oli etsiä 3 argu­ment­tia kan­sa­lais­aloit­teen puo­les­ta ja 3 vas­taan, sekä tie­tys­ti kir­joit­taa myös mitä miel­tä itse olet asias­ta. Tois­tan saman uudel­leen tähän, eli rapor­toi­kaa toi Surpri­se-Tas­kiin ja lupaan sii­tä 10 pojoa. Toi­min­nan­joh­ta­jam­me Jan­ne blog­gai­li­kin YADin kan­taa aihees­ta täl­lä vii­kol­la jon­ka voi käy­dä lukai­se­mas­sa täs­tä.  

Raport­te­ja on tyki­tet­ty täl­lä vii­kol­la aika lujaa tah­tia. Eri­tyi­ses­ti mie­leen ovat jää­neet felt­te­ri 313 sekä Uzo, joil­ta tun­tuu tipah­te­le­van raport­te­ja mel­kei joka tun­nin välein. Muis­ta­kaa nuk­kuak­kin välil­lä! Blo­gin kuvat Uzolta.

- Tane­li / Street Team Crew

 

ps. Fes­ta­reil­le kesäl­lä 2020? Kou­lu­tus­ta tulos­sa Tam­pe­reel­le!

YAD Street Team

FREE
VIEW