BLOGI: Striiban miitti ja nyt posti on lakossa

Blog­gai­lua vil­lis­ti junas­ta käsin täl­lä ker­taa. Tuli­pa pyö­räh­det­tyä Hel­sin­gis­sä Nusu­ve­fon (nuo­ril­le suun­na­tun verk­ko­työn foo­ru­min) yleis­ko­kouk­ses­sa ja nyt mat­kan suun­ta­na takai­sin Jyväs­ky­lään. Sil­lä välin kun minä hum­put­te­len pit­kin kyliä niin onnek­si Aino on puu­hail­lut toi­mis­tol­la kir­jei­tä ja käy­nyt läpi tei­dän raport­te­ja. Vaik­ka­kin mats­kut eivät mihin­kään lii­kah­da aina­kaan niin pit­kään aikaan kun pos­ti vie­lä lak­koi­lee. Vali­tuk­set voi osoit­taa suo­raan pos­tin asia­kas­pal­ve­luun! 😛

Muu­ta­kin vil­liä täs­sä on keren­nyt tapah­tu­aan, kuten STRIIBAN MIITTI 2019. Vii­me vii­kon­lop­pu meni mii­tin tui­ver­ruk­ses­sa Jyväs­ky­läs­sä mei­dän Luta­kon tilois­sa. Ylei­sen sosi­aa­li­sen sekoi­lun lisäk­si aikaan saa­tiin puhet­ta huu­meis­ta, muu­ta­ma hie­no maja, kor­va­ma­to­ja, ravin­to­la­musiik­kia, uusia tove­rei­ta, VR pele­jä ja huo­nos­ti nukut­tu­ja öitä. Oma lemp­pa­ri­het­ke­ni mii­tis­tä oli, kun ala­ker­ras­sa soit­ta­nut Kalevauva.fi orkes­te­ri vii­mein soit­ti kai­kil­la pääs­sä soi­neen kap­pa­leen ”Mies syö lap­sen vanuk­kaat”, ja jouk­ko miit­ti­läi­siä juok­si 4. ker­rok­sen ves­saan (jon­ne äänet kuu­lu­vat parem­min ala­ker­ras­ta) tans­si­maan sekä anta­maan aplo­dit ja vetä­mään ves­san bii­sin pää­tyt­tyä (että vies­ti meni peril­le). Sen lisäk­si miit­ti­läi­set tägäi­li­vät YADia luon­non mate­ri­aa­leil­la, teki­vät kuva­sar­jo­ja ”maa­il­man­lo­pun jäl­kei­ses­sä Jyväs­ky­läs­sä”, ja toteut­ti­vat uuden teh­tä­vän Street Tea­miin, joka jul­kais­taan lähi­tu­le­vai­suu­des­sa. Lisää raport­tia suo­raan strii­baa­jil­ta mii­tis­tä tulee ole­maan seu­raa­vas­sa jäsen­leh­des­sä Yadi­lai­ses­sa joten pitä­kää­hän sitä sil­mäl­lä.

Vaik­ka miit­tin jäl­keen nukut­ti­kin hyvin, kyl­lä sen jäl­keen oli myös niiiin hyvä fii­lis. On hui­kee­ta kun tun­tuu sil­tä että monet teis­tä tun­tee jo, vaik­ka ei olek­kaan kos­kaan näh­nyt kas­vo­tus­ten. Mut­ta sit­ten kun mii­tis­sä tapaa vie­lä kas­vo­tus­ten, niin on fii­lis on aika maa­gi­nen. Huip­pua saa­da kas­vot ja nimi­mer­kit pääs­sä koh­dal­leen. Nää on ehdot­to­mas­ti tämän työn par­haim­pia jut­tu­ja!

  • Tane­li / Street Team Crew -
YAD Street Team

FREE
VIEW