BLOGI: Talvileirille mars!

Nyt oli­si tapah­tu­maa tar­jol­la. YADin perin­tei­nen Tal­vi­lei­ri jär­jes­te­tään jäl­leen Sar­pa­tis­sa 28.2.–1.3. jon­ne ilmoit­tau­tu­mi­set ovat auki nnyt! Alla ole­va kuva puhuu puo­les­taan.

Sen lisäk­si samal­le vii­ko­lo­pul­le on luvas­sa Lant­rek -tapah­tu­ma Tam­pe­reel­la. Kysees­sä on siis lanit, jos­sa meil­lä on varat­tu­na 4 kone­paik­kaa + liu­ta vie­rai­li­ja­pas­se­ja. Aja­tuk­se­na on että men­nään poru­kal­la pelai­le­maan ja sii­nä ohi­men­nen puhu­taan huu­meis­ta, tai aina­kin jae­taan tar­ro­ja ja pide­tään haus­kaa. Majoi­tus tapah­tuu Tam­pe­reen toi­mis­tol­la ja mukaan läh­ti­jäl­le tämä hupi ei mak­sa mitään. Tän­ne ilmoit­tau­tu­mi­set tökä­tään liik­keel­le heti vii­kon­lo­pun jäl­keen ensi maa­nan­tai­na joten sen kans­sa jou­dut vie­lä het­ken malt­ta­maan. 🙂 

Täl­lä vii­kol­la aloi­tet­tiin Discord kes­kus­te­lut ja pos­tia on saa­nut lähe­tel­lä muka­vas­ti eteen­päin. Kan­na­bis­set­ti näyt­tää ole­van kovas­sa suo­sios­sa, ja on ollut­kin kiva huo­ma­ta että sitä ovat tilan­neet myös vete­raa­nim­mat strii­baa­jat! Onhan nuo tar­rat sen ver­ran hie­no­ja että sie­tää­kin nii­tä halu­ta. Vii­kon rapor­tois­ta mie­leen­pai­nu­vi­mat oli­vat Kisu­liun sekä Imma­pestin hyvät raport­ti­put­ket. Näil­lä vauh­deil­la on hyvä jat­kaa alku vuot­ta!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW