BLOGI: Reaktiotesti (dramatisoitu, sisältää tuotesijoittelua)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olin taval­li­seen tapaa­ni pis­teyt­tä­mäs­sä raport­te­ja sekä hauk­ko­mas­sa hen­keä­ni usko­mat­to­mien street team spek­taak­ke­lien edes­sä, mut­ta yhtäk­kiä kuin sala­ma tai­vaal­ta, Discor­di­ni alkoi hälyt­tää. Sain yksi­tyis­vies­tin tun­te­mat­to­mal­ta nimi­mer­kil­tä. Kes­kus­te­lu alkoi tavan­omai­ses­ti ter­veh­tien ja kuu­lu­mi­sia kysel­len. Sano­ja vaih­det­tiin edes takai­sin hymiöi­tä kaih­ta­mat­ta. Pääs­sä­ni alkoi muo­dos­tua teo­ria mihin osa­sin yhdis­tää mys­tee­ri­hen­ki­lön alku­pe­rän sekä yhtey­den itsee­ni…

”Mikä on sun lem­pi huu­me?” – tove­ri kysyi yllät­täen. Het­ken mie­tit­tyä­ni, tokai­sin vas­tauk­sek­si muka nok­ke­la­na sen ole­van kah­vi. Perus­te­lu­ni kah­vin ole­van piris­te ei kui­ten­kaan onnis­tu­nut mene­mään sel­lai­se­naan läpi, joten vas­ta­sin sen vii­mein ole­van kan­na­bis. Kos­ka kan­na­bik­ses­ta syn­tyy eni­ten kes­kus­te­lua ja mie­li­pi­tei­tä löy­tyy joka läh­töön.

”No kave­ri sano et pil­ves olo on kivaa. Se anto kou­lus jotain val­kos­ta purua mitä käs­ki ottaa.” Häly­tys­kel­lot alkoi­vat soi­da pääs­sä­ni, onko kysees­sä trol­li, vai­ko avau­tu­mi­nen ja tuen hake­mi­nen? Pää­tin olla kun­nol­li­nen ihmi­nen ja ottaa asian tosis­sa­ni. Mik­si kukaan muka hui­jai­si tois­ta inter­ne­tis­sä?? Kes­kus­te­lim­me sii­tä, että var­mas­ti pil­ves­sä voi olla kivaa, sil­lä tus­kin sitä muu­ten käy­tet­täi­siin niin pal­jon. Kes­kus­te­lu jat­kui ja nos­tin esil­le myös poin­tin, että tie­tää­kö hän mitä kysei­nen puru on? Jos jota­kin oli­si kos­kaan pak­ko ottaa, oli­si hyvä olla var­ma sii­tä mitä se on. Jos ainet­ta on jat­ket­tu jol­lain epä­mää­räi­sel­lä ihan vain pai­non lisää­mi­sek­si (= kos­ka samal­la hin­ta nousee), sisäl­tyy sii­hen myös enem­män ris­ke­jä.

 ”No mä kokei­len!” Kau­hus­ke­naa­riot alka­vat vilis­tä pääs­sä­ni. En tie­dä kuka hen­ki­lö on tai edes mis­tä päin maa­il­maa hän vies­tit­tää. Hän näyt­tää valin­tan­sa teh­neen, joten tar­tun vii­mei­seen oljen­kor­teen ja keho­tan kokei­le­maan edes pien­tä annos­ta, sekä jos mah­dol­lis­ta niin pitä­mäl­lä jon­kun kave­rin tuke­na pahan varul­ta. ”Eli sä sanot et huu­mei­ta saa kokeil­la. Outoo. Mut tää oli vaan rea­goi­mis­tes­ti!” Salai­suus pal­jas­tuu, esi­rip­pu las­keu­tuu ja fak­tat lyö­dään pöy­däl­le! Jat­kam­me vie­lä höpi­nää het­ken ja koi­tan vakuu­tel­la että tar­koi­tuk­se­na­ni ei ollut kyl­lä antaa sal­li­vaa mie­li­ku­vaa. Hyvää palau­tet­ta sain lem­pey­des­tä ja rau­hal­li­suu­des­ta. Tämä kysei­nen reak­tio­tes­ti oli mun vii­kon koho­koh­ta, ja oli­pa haus­ka pääs­tä pie­nen pai­neen alle kun kun­nol­la kysee­na­lais­tet­tiin!

 

Sit­ten sii­hen tuo­te­si­joit­te­luun: Street Tea­min sivuil­la ilmes­tyi kak­si uut­ta teh­tä­vää. Täs­mäis­ku­ja molem­mat, eli lyhyet kyse­lyt jois­ta ansait­ta­vis­sa hel­pot pis­teet sul­le. Tee­moi­na täl­lä ker­taa kan­na­bik­sen sosi­aa­li­nen pai­ne sekä kun­ta­vaa­lit 2021. Vii­mei­siä päi­viä vie­dään teh­tä­vien Fil­la­ri­ke­sä sekä Käve­ly­reis­su Mor­do­riin kans­sa ja juu­ri ennen lop­pua J4ke sekä Jebjeb90 ker­ke­si­vät rapor­toi­da pol­ku­pyö­räi­lys­tä täy­det 50 pis­tet­tä. Aivan hui­ke­aa! Blog­gauk­sen kuvis­ta kii­tos ja kumar­rus san­ka­ril­le nimi­mer­kin felt­te­ri 313 taka­na!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW