BLOGI: Vielä muutama huutomerkki!!!

He-hipä hei!

Näyt­tää sil­tä että säh­kö­pos­ti­bu­gi edel­leen jar­rut­taa kovas­ti aktii­vi­suut­ta, sil­lä raport­tien mää­rä on ollu aika pie­ne­nä tämän vii­kon. Bugi/härö/mikälie pitäi­si olla kor­jat­tu­na ja rekis­te­röi­ty­mi­sien vah­vis­tus pitäi­si tul­la oikeal­la taval­la säh­kö­pos­tiin, mut­ta jos tämä ongel­ma edel­leen jat­kuu niin lai­tat­han yllä­pi­dol­le vies­tiä. Samon­tein vies­tiä voi lait­taa jos et ole var­mis­tus­vies­tiä saa­nut mut­ta tah­dot pääs­tä kir­jau­tu­maan sisäl­le pro­fii­lil­le­si. Mä pys­tyn manu­aa­li­ses­ti vaih­ta­maan sul­le sala­sa­nan joka myös rat­kai­see ongel­man. Har­mil­li­nen jut­tu että tämä sää­tö mut­ta eikö­hän tämä täs­tä.

Vii­kon strii­bai­li­jois­ta esiin nousee nimi­mer­kit Nuu­Nuu sekä Eerikki95, jot­ka molem­mat uudeh­koi­na strii­bai­li­joi­na ovat pää­seet hyväl­le alul­le useil­la rapor­teil­la. Samaan aikaan Uknow­Ju­no tus­kai­lee odo­tel­les­saan mate­ri­aa­lin saa­pu­mis­ta kotiin ja pur­kaa olo­aan Make a Meme teh­tä­vään. Mats­ku­jen lähe­tys edel­leen nou­dat­taa koro­na-arkea, eli pos­tia läh­tee liik­keel­le ker­ta viik­koon kun olen toi­mis­tol­la. Eli pie­ni vii­ve pos­tis­sa saat­taa olla, mut­ta edel­leen alle kah­den vii­kon sisään tilaa­mi­ses­ta sitä sopii odot­taa!

Muis­ta­kaa ilmoit­taa strii­ban miit­tiin osal­lis­tu­mi­sen­ne!! Meil­lä on Rikun kans­sa hyvät suun­ni­tel­mat, video­pe­le­jä, tutus­tu­mis­ta, hen­gai­lua, ulkoi­lua, (ruo­kaa??) ja kaik­kea muu­ta muka­vaa! !! !!! !!!

vie­lä muu­ta­ma huu­to­merk­ki perään

!!!!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

!!

YAD Street Team

FREE
VIEW