BLOGI: Ville esittäytyy!

Vii­me vii­kol­la Tane­lin hypet­tä­mä, kaik­kia mys­te­roi­nut hen­ki­lö pal­jas­taa itsen­sä tänään ja kir­joit­taa ensim­mäi­sen blo­gin­sa kos­kaan. Hei kai­kil­le! Kuten tark­ka­sil­mäi­sim­mät ja ‑kor­vai­sim­mat saat­toi­vat vii­me kes­ki­viik­ko­na huo­ma­ta, kyseis­tä mys­tee­ri­hen­ki­löä hau­ku­taan Vil­lek­si. Aloi­tin vii­me vii­kol­la Street Tea­mis­sa tutus­tuen toi­min­taan Tane­lin joh­dol­la ja olen pai­kal­la pää­sään­töi­ses­ti kes­ki­viik­koi­sin vähin­tään vuo­den lop­puun saak­ka. Suun­ni­tel­mis­sa­ni on nuo­ri­so-ohjaa­jak­si kou­lut­tau­tu­mi­nen ja koi­tan kokeil­la kaik­kia mah­dol­li­sia nuo­ri­so­työn muo­to­ja ennen opin­toi­hin suun­taa­mis­ta.

Ensim­mäi­nen työ­päi­vä­ni läh­ti liik­keel­le teke­mäl­lä tun­nuk­set ja teh­tä­vän ”Mikä ihmeen YAD?”. Sitä kaut­ta sain tutus­tua enem­män YAD:n eri­lai­seen toi­min­taan ja sain kokea mil­lais­ta on teh­dä Street Tea­min teh­tä­viä. Onnek­se­ni sain puur­ta­mi­ses­ta­ni palk­kiok­si posi­tii­vi­sen palaut­teen sekä ekat 15 pis­tet­tä tilil­le­ni. Tämän jäl­keen sain­kin kokeil­la eri­lai­sia työ­teh­tä­viä, kuten raport­tien arvioin­tia ja mats­ku­jen pos­tit­ta­mis­ta.

Päi­vän päät­teek­si oltiin­kin discor­dis­sa, mis­sä oli taval­lis­ta rau­hal­li­sem­pi päi­vä. Pää­sin tutus­tu­maan muu­ta­miin teis­tä teks­ti- ja puhe­ka­na­van kaut­ta, ja kokei­lim­me uut­ta sovel­lus­ta netis­sä jol­la piir­sim­me yhdes­sä. Kai­ken kaik­ki­aan oikein mie­len­kiin­toi­nen ja moni­puo­li­nen ensim­mäi­nen päi­vä.

Jou­lu­kuul­le aja­tel­tiin Tane­lin kans­sa ottaa vähän pidem­pi piir­ro­su­rak­ka, jos­sa piir­re­tään joka viik­ko hitusen ver­ran lisää samaan työ­hön. Vuo­den vaih­teen jäl­keen näh­dään mil­lai­sia muis­to­ja, fii­lik­siä ja tari­noi­ta yhtei­seen piir­rok­seen on tal­len­tu­nut

- Vil­le / Street Team Crew -

PS: Mee­mit tuli Kisu­liulta!

YAD Street Team

FREE
VIEW