BLOGI: KesätehtäviääääHHRG!!!!

Täl­lä vii­kol­la Street Tea­miin pom­pah­ti ilmoil­le hyvä kasa teh­tä­viä. Kesän klas­si­kot Katu­luu­ta… Eiku lii­tu! sekä Fil­la­ri­ke­sä ovat palan­neet. Fil­la­ri­ke­säs­sä perin­tei­ses­ti myös tänä kesä­nä otam­me osaa kilo­met­ri­ki­saan, jos­sa jouk­ku­ee­na YAD kerää pol­jet­tu­ja kilo­met­re­jä. Teh­tä­väs­tä on mah­dol­lis­ta saa­da 5 pis­te­tä liit­ty­mäl­lä jouk­ku­ee­seen, ja mak­si­mis­saan 50 pis­tet­tä jos pyö­räi­lee IHAN SIKANA. Katu­lii­duil­la taas yllä­tys yllä­tys tar­koi­tuk­se­na on tägä­tä YADia asfal­til­le. Näi­den kah­den lisäk­si uutuu­te­na lisä­sin lis­toil­le edes­men­neen Jumi­puis­ton teh­tä­vän Päih­teet­tö­mät Hen­gai­lu­pai­kat, pie­nil­lä modauk­sil­la. Täs­sä teh­tä­väs­sä sä kar­toi­tat paik­ko­ja mis­sä sun koti­kun­nal­la voi viet­tää aikaa päih­teet­tö­mäs­ti. Lisä­pis­tei­tä heruu jos käyt vie­lä pai­kan pääl­lä tut­ki­mas­sa. 

Kulu­nut viik­ko on ollut myös kovin aktii­vi­nen! Aina­kin Pos­ti­pa­te, Län­ki­nen sekä eez­me­ral­da ansait­se­vat mai­nin­nan ensi­luok­kai­ses­ta mate­ri­aa­lin levi­tyk­ses­tä niin kir­jas­toi­hin, kadul­le, kotiin kuin kou­luun. Alla pie­ni kuva­koos­te kai­kil­ta heil­tä tuos­sa jär­jes­tyk­ses­sä. Mats­kun lisäk­si Möl­li hoi­ti Haas­ta van­hem­pa­si teh­tä­vän mah­ta­vas­ti maa­liin, sekä Agsu vii­mein rapor­toi toteut­ta­mien­sa kes­ki­viik­ko­jen Discord ohjel­mas­pek­taak­ke­lit teh­tä­vään Discor­din Iso Jehu.

Agsu avat­koon tätä itse omil­la sanoil­laa:

“Kaik­ki alkoi, kun kat­se­lin yksik­se­ni satei­se­na päi­vä­nä sai­raa­laoh­jel­mia. Sit­ten läh­din mark­ki­noi­maan sai­raa­laoh­jel­mia YAD Discor­diin, jos­ta sain kak­si kave­ria mukaan mei­nin­kei­hin! 😀 Lop­pu­tu­los on se, että olem­me mel­kein joka kes­ki­viik­ko kat­sel­leet ohjel­maa ja syö­neet ilta­pa­laa. Kysei­set illat ovat olleet oikein muka­via ja nau­rua riit­tää! 😀 ”

 

 

 

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW