BLOGI: Mega-super-jotain-viikko!1!

Täl­lä vii­kol­la on vie­tet­ty ehkäi­se­vän päih­de­työn viik­koa (sen lisäk­si aina­kin myös sokeiden‑, mies­ten- sekä peli­viik­koa). YADil­la se tar­koit­taa sitä, että YADi­lai­sia pyy­de­tään sin­ne sun tän­ne ja huu­meis­ta puhu­taan vie­lä nor­maa­lia­kin enem­män. Tiis­tai­na YADin Discor­dis­sa cha­tat­tiin huu­mei­siin kuol­lei­den muis­tio­ti­lai­suu­den mer­keis­sä, ja kes­ki­viik­ko­na nor­maa­leis­sa jubai­luis­sa käy­tiin läpi eri­lai­sia mie­li­ku­via tai ennak­ko­kä­si­tyk­siä kan­na­bik­ses­ta. Tänään vie­lä omal­ta osal­ta pää­tän viik­ko­ni vie­rai­le­mal­la SPR:n nuor­ten Discor­dis­sa. Jeee!!

Vii­me vii­kol­la jul­kais­tu teh­tä­vä Huu­mein­foa sisus­tuk­seen?! on lähe­nyt hyvin len­toon kir­je­kuo­ris­sa. Raport­tei­hin asti ei ole vie­lä pääs­ty, mut­ta var­mas­ti sin­nek­kin ihan pian. Noi­den julis­tei­den teh­tä­vät kan­nat­taa käy­dä myös teke­mäs­sä muu­ten itse. Näis­tä ehkä myö­hem­min tulee eril­li­nen­kin teh­tä­vä, mut­ta tähän väliin lupaan Surpri­se-Tas­kin kaut­ta 5 pojoa per julis­teen suo­ri­te­tuis­ta teh­tä­vis­tä. 😉

Lop­puun vie­lä kun­nia­mai­nin­ta­na blo­gin kuvis­ta eez­me­ral­dalle, sekä jul­le­juulle joka rap­sai­si ker­ral­la Discord teh­tä­vän muu­ta­mal­ta vii­kol­ta 30 pis­teen edes­tä. 😀 Jeeee!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Ai niin, ja sit­ten tiet­ty vie­lä Strii­ban miit­ti pako­tus. >:D 21.11. asti aikaa ilmoit­tau­tua!!!
 

YAD Street Team

FREE
VIEW