BLOGI: Verkkovaikuttaja ‑koulutus tulee!

Hel­lu­rei hel­lu­rei pät­käh­tää Strii­ban blo­gis­ta että päi­vää!

Kuu­mim­pi­na uuti­si­na tänään VERKKOVAIKUTTAJA ‑KOULUTUS. Jos sua kiin­nos­taa video­vai­kut­tai­nen, vapaa­eh­tois­työ kon­ten­tin teke­mi­sel­lä tai Discor­din mode­raat­to­rius, on tämä vii­kon­lop­pu just sua var­ten. Kysy­myk­set ja ilmoit­tau­tu­mi­set voi osoit­taa suo­raan mul­le eri­näi­siä kana­via pit­kin.

Lisäyk­se­nä yllä­mai­nit­tuun vie­lä että kou­lu­tuk­seen on mah­dol­lis­ta osal­lis­tua myös etä­nä, jol­loin pää­pai­no on asias­sa on lau­an­tai päi­väs­sä.

YADcas­tin uusi jak­so käsit­te­lee Rap­pio­tu­bea, jon­ka ilmiö­tä poh­ti­vat Saa­sa ja Patu. Kant­sii käy­dä kat­too nopee. Ja Surpri­se-Taskista 10 pis­tet­tä jos käyt samal­la myös kom­men­toi­mas­sa videon alle mitä aja­tuk­sia sul­le aihees­ta heräs. Tosi hyvää kes­kus­te­lua onkin sin­ne jo saa­tu! 😉

Uusim­paan teh­tä­vään Väit­tei­tä päih­teis­tä! on saa­tu myös hyvin vas­tauk­sia ja mie­li­pi­tei­tä. Keep it up!!

Eri­tyis­hy­pe­tys strii­baa­jil­le Matias k ja Kiia., jot­ka yhteis­tuum­ni pyy­si­vät eri­kois­pal­jon mate­ri­aa­lia vie­tä­väk­si seu­ra­kun­nan nuor­te­nil­taan. Juu­ri täm­möi­nen yhteis­työ on ihan huip­pua!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW