BLOGI: Yadiviisut tulevat!

Striiiiiiiiiiiiii­ban blo­gi­uu­ti­sis­ta hyvää päi­vää!

Yadi­vii­sut 2023 on aloi­tet­tu! Nyt perin­tei­ses­ti ensim­mäis­tä ker­taa Street Tea­min hous­taa­ma­na käy­dään mit­te­lö yadi­lais­ten 2022 jul­kais­tus­ta lem­pi­kap­pa­lees­ta. Tutus­tu teh­tä­vään ja mie­ti tark­kaan mil­lä vii­sul­la voit saa­vut­taa tie­si voit­toon. Voit­ta­ja kap­pa­leen ehdot­ta­neel­la on luvas­sa yllä­tys­pal­kin­to.

Uusim­mas­sa Yadcas­tis­sa vie­raa­na strii­bas­ta tut­tu eez­me­ral­da sekä mei­kä­ta­ne­li. Puhee­nai­hee­na vah­vas­ti street team: https://www.youtube.com/watch?v=gJwkntyo7wg&lc=UgwTvHZDDKA8fngzALZ4AaABAg

 

Muu­an strii­bai­li­ja tun­net­tu pro­fii­li­ni­mes­tään ”Aada” on kaa­pan­nut ja otta­nut Street Tea­min Ins­ta­gra­min hal­tuun­sa. Aada jat­kaa näin eez­me­ral­dan sekä möl­lin aloit­ta­maa put­kea teh­tä­vään ”Val­taa Strii­ban Ins­ta­gram?!. Otta­kaa muut­kin täs­tä kop­pia ja hom­mat­kaa hel­pot pis­teet.

Discor­dis­sa taa­sen tänään luvas­sa Ven­lan ohjaa­ma tutus­tu­mis-onnen­pyö­rä. Eli jos Discord toi­min­ta on kiin­nos­ta­nut kos­kaan, niin tänään on paras päi­vä tul­la mukaan tutus­tu­maan mei­dän poruk­kaan ja viet­tä­mään laa­tuai­kaa kasis­ta kymp­piin.

 

Parit edel­lis­viik­koa on strii­ban yllä­pi­dos­sa ollut mel­ko hil­jais­ta, kun osal­lis­tuim­me Gut­sy go ‑kou­lu­tuk­seen sekä Päih­de­päi­vil­le. Mut­ta nyt reis­sut on teh­ty täl­tä osin ja kes­kit­ty­mi­nen 110% strii­ban hom­mis­sa. Kesäl­lä on luvas­sa aina­kin päi­vi­tys­tä pal­kin­to­kaup­paan, joten kan­nat­taa ehkä ham­stra­ta pis­tei­tä het­ken aikaa ennen uusia osto­pää­tök­siä…

 

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW