BLOGI: Syksyn (kannabis)lehtiä

Niin vaan taas elo­kuu men­nä hur­ha­ti ohi ja saa­vu­taan jäl­leen syk­syyn. Syk­syn leh­tiä miet­ties­sä pää­tin että kuu­kau­den teh­tä­väk­si sopi­si hyvin Kan­na­bis­set­ti 2.0, joten teh­tä­vä komei­lee nyt lis­to­jen ylä­pääs­sä hou­kut­te­le­mas­sa strii­baa­jia tilaa­maan setin mate­ri­aa­lit. Discord on nykäis­ty käyn­tiin kesä­tauol­ta ja höpi­nää aihees­ta ja aiheen ohi on tar­jol­la tut­tuun tapaan kah­dek­sas­ta kym­me­neen kes­ki­viik­koi­sin. Kurk­kaah­han teh­tä­vä ja lii­ty siel­tä lin­kin kaut­ta ser­vul­le jos et vie­lä oo keren­nyt. Täl­lä vii­kol­la dises­sä puhut­tiin mm. täs­tä artik­ke­lis­ta (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009772577.html). Haas­tan lisää ja pis­tän pöy­tään Surpri­se-Taskin: lue artik­ke­li ja kir­joi­ta raport­tiin vas­taus näi­hin kysy­myk­siin:

- Olet­ko huo­man­nut omas­sa arjes­sa­si äly­pu­he­lin­ten vai­ku­tus­ta mie­len­ter­vey­teen? Miten ne ovat vai­kut­ta­neet sinuun?

- Mil­lä taval­la voi­si var­mis­taa ettei pää­dy lii­al­li­seen äly­puh­li­men käyt­töön? 

- Mikä saa sinut palaa­maan äly­pu­he­li­men tai sosi­aa­li­sen median pariin päi­vit­täin? Onko se enem­män vies­tien tar­kis­ta­mis­ta vai jotain muu­ta?

10 pis­tet­tä. 

 

Ensi­vii­kol­la tosin täy­tyy ski­pa­ta kes­ki­viik­ko­pu­li­nat, kos­ka YAD:n perin­tei­set tii­mi­päi­vät tapah­tu­vat Tal­lin­nas­sa johon myös mei­dän yllä­pi­to­pop­poo osal­lis­tuu. Tii­mi­päi­vil­le kut­su­taan YADin tii­mien kaik­kein aktii­vi­sim­mat vapaa­eh­toi­set ja Street Tea­mia edus­ta­mas­sa on vii­me vuo­den top lis­to­jen kär­ki möl­li sekä Aada. Aada aikoo myös ottaa Street Tea­min IG:n hal­tuun joten kan­nat­taa pitää sitä sil­mäl­lä. 😉 Sii­hen asti Insaa hous­taa eez­me­ral­da. <3  

Sit­ten lop­puun vie­lä muu­ta­ma rapor­toi­tu kuva Paulii­na­helpiltä!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW