.

Päihdepäivät

Vuoden 2021 Päihdepäivät on päätetty järjestää koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi verkkotapahtumana.

Tapahtumassa on sekä maksullista että maksutonta ohjelmaa tarjolla. Voit tutustua virtuaalimessualueeseen, vapaasti valita 14 seminaarin tarjonnasta sinua kiinnostavia aiheita, seurata 15 minuutin miniseminaareja ajankohtaisista aiheista sekä tauoilla kuunnella taukopuhetta tapahtuman kulisseista.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Lippuja voi ostaa yhdelle tai useammalle päivälle ja tapahtumaan voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä. Lipulla pääset osallistumaan seminaareihin, virtuaalimessualueelle ja seuraamaan monipuolista tauko-ohjelmaa.

Kaikille ennen 17.5. klo 16 ilmoittautuneille osallistujille lähetetään rekisteröitymislinkki tapahtumaan sähköpostitse aamulla 18.5. Mikäli et löydä linkkiä sähköpostistasi, tarkistathan myös roskapostisi. Rekisteröidy linkin kautta Päihdepäiville jo 18.5. ja klikkaa itsesi tapahtumaan käyttämällä samaa linkkiä aamulla 19.-20.5! Kaikille ilmoittautuneille järjestetään rekisteröintiopastus ja tutustuminen Päihdepäivien virtuaalialustaan 18.5. klo 15 Teamsissä. Kustu tähän tilaisuuteen lähtee ilmoittautuneille viikolla 19.

Osta pääsylippu

Oliko tämä hyödyllinen sivu?