Blog from HQ: Tsekkaa kuvagaltsu!

Perus­blog­gaus toi­mis­tol­ta eli vih­reän hir­si­ta­lon uume­nis­ta. Sit­ten eili­sen säh­kö­pos­tis­sa odot­taa 29 teh­tä­vien palau­tus­ta ja mats­ku­pyyn­töä. Hui­sia!

Olet­han hok­san­nut, että Street Tea­min sivu­jen oikeas­sa ylä­reu­nas­sa ole­vaa kuvasc­rol­lia klik­kaa­mal­la pää­set kuva­gal­le­ri­aan? Siel­lä näkyy tei­dän lähet­tä­miä kuva­to­dis­tei­ta teh­tä­vien suo­rit­ta­mi­sis­ta. Kaik­ki kuvat eivät mene gal­le­ri­aan eli plok­kaan siel­tä sel­lai­set, jois­sa näkyy nimiä yms. 

Par­haat fii­la­rit tääl­lä pää­kal­lon­pai­kal­la on täl­lä vii­kol­la saa­tu Kajaa­nin Tek­ni­set-liik­keen tie­to­ko­neit­ten yadi­tuk­ses­ta. Aivan hui­ke­aa! Todis­tusai­neis­to hive­lee sil­miä.

Uut­ta jaet­ta­vaa mats­kua on työn alla. Toi­vot­ta­vas­ti saam­me ne pai­noon ja jakoon jo tämän vuo­den puo­lel­la. Mitä kaik­kea on tulos­sa, jää­köön vie­lä salai­suu­dek­si. Uuti­soim­me sit­ten kun ovat pai­nos­ta tul­leet.

Jos tun­net YAD:n ideo­lo­gian ja toi­min­nan omak­se­si, niin voit liit­tyä YAD:iin viral­li­sek­si­kin jäse­nek­si. Viral­li­set jäse­net voi­vat osal­lis­tua mei­dän kou­lu­tuk­siin ja pää­se­vät sitä kaut­ta esi­mer­kik­si YAD:n info­pis­teil­le eri tapah­tu­miin. Jäse­net saa­vat myös jäsen­pos­tia. Osoit­tees­ta http://kiinnostaakohuumeet.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=11 löy­dät lisää YAD:n jäse­nyy­des­tä.

Mut­ta edel­leen voit toi­mia Street Tea­mis­sä kuu­lu­mat­ta viral­li­ses­ti YAD:hen. Street Team­hän on tar­koi­tut­tu kai­kil­le yli 13-vuo­tiail­le, jot­ka halua­vat sanoa ääneet, että huu­meet on per­sees­tä! Tosi­aan, tuo­hon ikään teh­dään net­ti­si­vuil­le­kin pian pie­ni muu­tos eli alle 13-vuo­ti­aat eivät voi liit­tyä Street Tea­miin. YAD:n mate­ri­aa­li on nimit­täin suun­nat­tu sii­tä ylös­päin, joten nuo­rem­mil­le meil­lä ei oikein ole mate­ri­aa­lia mitä jakaa.

Täm­möi­siä täl­tä erää! Toi­vot­ta­vas­ti vii­kon­lo­pun jäl­keen säh­kö­pos­tis­sa odot­taa oikea suma suo­ri­tet­tu­ja teh­tä­viä ja vie­lä isom­pi suma mats­ku­pyyn­to­jä 😀

Jää­tä­vin ter­vei­sin,

- Jan­neP, Street Team Crew –

YAD Street Team

FREE
VIEW