Blog from HQ: Halloween heebo haluaa SINUT

Täl­lä ker­taa blog­gaan mat­kal­la Tam­pe­reel­le. YAD:n perus­työn­te­ki­jät kokoon­tu­vat aina sil­loin täl­löin miet­ti­mään yhtei­siä ajan­koh­tai­sia asioi­ta, suun­nit­te­le­maan uusia ja kehit­tä­mään van­ho­ja. Toi­vot­ta­vas­ti Street Tea­miin­kin tulee muu­ta­va oival­lus.

Hie­man tilas­to­tie­to­ja loka­kuul­ta. Kuu­kau­den aika­na Street Tea­miin rekis­te­röi­tyi 44 uut­ta käyt­tä­jää, teh­tä­viä palau­tet­tiin 110 kap­pa­let­ta ja niis­tä annet­tiin 1009 pis­tet­tä. Erin­omai­sen aktii­vi­nen kuu­kausi siis! Net­ti­si­vu­jen Info sivuil­ta voit käy­dä luke­mas­sa tätä sta­tis­tiik­kaa. Tämän vuo­den puo­lel­la on tar­koi­tus kehit­tää tuo­ta sta­tis­tiik­ka­si­vua vie­lä huo­mat­ta­vas­ti moni­puo­li­sem­mak­si!

Olet­te­han kaik­ki rekis­te­röi­ty­neet muis­ta­neet teh­dä ”Taus­ta-tie­to-häs­säk­kä-kyse­ly” –teh­tä­vän? Tuo kyse­ly on erin­omai­sen tär­keä meil­le Street Tea­min kehit­tä­mi­sen kan­nal­ta. Voit vas­ta­ta sii­hen täy­sin nimet­tö­mä­nä. Ja kii­tok­set kai­kil­le teil­le, jot­ka olet­te sen täyt­tä­neet. Täy­tet­ty­jä kyse­lyi­tä onkin tul­lut jo useam­pi kym­men.

Aivan lie­keis­sä ollaan tääl­lä HQ:ssa ”Lai­te­taan hyvä kier­tä­mään” –teh­tä­väs­tä. Ensim­mäi­set alle­kir­joi­te­tut kor­tit ovat meil­le jo saa­pu­neet. YAD:han on kerän­nyt alle­kir­joi­tuk­sia kort­tei­hin jo kesän fes­ta­ri­tur­neel­la ja muis­sa­kin tapah­tu­mis­sa. Mie­len­kiin­nol­la odo­tam­me min­kä­lai­sen kort­ti­ka­san the Strii­ba­lai­set onnis­tut­te kerää­mään!

YAD on teh­nyt hie­no­ja pro­jek­te­ja Rave­kult­tuu­rin paris­sa. Ensin oli Rave Against Drugs ja nyt on lop­pu­mas­sa toi­nen kol­mi­vuo­ti­nen pro­jek­ti eli DanceWice. Pro­jek­tien tii­moil­ta on jar­jes­tet­ty lukui­sia päih­teet­tö­miä kone­musiik­ki­bi­lei­tä ja mes­sis­sä on ollut upea DJ-pop­poo, joka on sitou­tu­nut YAD:n ideo­lo­gi­aan ja aate­maa­il­maan. Vii­mei­sim­mät S|DEFFECT bileet oli loka­kuus­sa ja nii­hin liit­ty­vä pie­ni väli­pur­ta­va­teh­tä­vä on tulos­sa hyvin pian!

Vie­res­sä kuval­li­sia ter­vei­siä YAD:n Street Tea­min HQ:sta! Hal­loween hee­bo halu­aa SINUT ja SINUN kave­ri­si mukaan Strii­ba­Tii­miin! Riit­tää­kö sisu?

- Jan­neP, Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW