BLOGI: Somestalkkaus ‑task?

Yllä­tyyys! ‑huu­dah­ti street tea­min teh­tä­vä­lis­ta kun uusin teh­tä­vä Surpri­se-Task jul­kais­tiin. Surpri­se-Task ei itses­sään ole niin­kään teh­tä­vä, vaan teh­tä­vä voi tul­le mil­loin min­kä­kin muun kana­van kaut­ta ikään­kuin yllä­tyk­se­nä, mikä sit­ten rapor­toi­daan Supri­se-Tas­kin kaut­ta. Aja­tus teh­tä­vään läh­ti alku­jaan Street Tea­min snapc­ha­tin perus­ta­mi­ses­ta ja sii­tä, että mä olen oikeas­ti aika huo­no sii­nä. Teh­tä­vän lisäk­si supri­se-task antaa teil­le syyn stal­ka­ta strii­ban some­ja ja samal­la tämä teh­tä­vä toi­vot­ta­vas­ti saa mut ole­maan aktii­vi­sem­pi eri someis­sa ja pää­sen vuo­ro­vai­kut­ta­maan enem­män tei­dän­kin kans­sa. Tähän men­nes­sä rapor­toi­ta­via Surpri­se-Tas­ke­ja on ollut vas­ta yksi Ins­ta­gram­min stoo­ris­sa, jon­ka rap­sa­si­vat 4 hen­keä. Eri­tyi­ses­ti huvit­ti kuin­ka jul­kai­sin teh­tä­vän ja ins­ta­gram stoo­rin, kävin syö­mäs­sä ja palat­tua­ni Kartsa22 oli jo keren­nyt rapor­toi­maan! Nää on nii­tä parem­pia nopei­ta. 😉 Maa­nan­ta­na meni sul­ki myös Täs­mäis­ku ‑teh­tä­vä jon­ka ker­ke­si rapor­toi­maan 16 hen­ki­löä, mikä ei ole ollen­kaan huo­no saa­vu­tus puo­lel­ta­tois­ta vii­kol­ta. 

Tuu­mai­lin vii­me Discordissa että oli­si kiva koit­taa jos­kus pela­ta jotain yksin­ker­tais­ta hömp­pä­pe­liä samal­la kun jutus­te­li­si. Jotain aapeli.comminiclip.compelikone.fi tyyppisel­lä net­ti­si­vul­la. Onko sul­la jotain lemp­pa­ria mis­sä tah­toi­sit pääs­tä nöy­ryt­tä­mään ja voit­ta­maan muut? Tai edes pitä­mään haus­kaa. Ilmian­na raport­tiin ilmai­nen selai­mel­la pelat­ta­va lemp­pa­ri peli supri­se-tas­kiin ja saat 2 pojoo. :)))

Vii­kon teko­na täl­lä­ker­taa HaiMopo69:n kou­lus­sa esit­tä­mä 5 minuu­tin suul­li­nen esi­tel­mä huu­meis­ta ja YAD:sta. Ei ole hel­poin aihe. Ihan huip­pua että tar­ra­sit sii­tä kiin­ni! Kuvat Kartsa22:lta ja HaiMopo69:tla!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä mys­tee­ri-mies Hem­mu­liX!

1. Kuka olet?
Hyvä kysy­mys, var­sin­kin nyt kun vaih­doin nimi­merk­ki­ni tähän, mitä käy­tän muu­al­la­kin. Oon tosi­aan se sama van­ha “Riku­li” Aka Riku Aka Hem­mu­liX kuin aina ennen­kin, nyt vaan simp­pe­lis­ti some­nic­kil­lä. Oon täm­mö­nen nuo­ri ja ujoh­ko Kes­ki-Suo­men kas­vat­ti, joka nykyi­sel­lään majai­lee Jyväs­ky­läs­sä. Strii­bai­lua on taka­na monia monia vuo­sia, joi­den aika­na yllä­pi­dos­sa­kin on ehdit­ty pyö­räh­tä­mään työs­sä­op­pi­mi­sen mer­keis­sä. 

2. Mis­tä päin?
Jyväs­ky­läs­tä

3. Kuin­ka van­ha olet?
19, maa­lis­kuus­sa 20 o_O

4. Har­ras­tuk­sia?
Vapaa­pa­lo­kun­ta, moot­to­ri­pyö­räi­ly sekä tie­to­ko­neel­la nököt­tä­mi­nen 5/5

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na?
Ensim­mäi­nen teh­tä­vä tuli palau­tet­tua 13.2.2012 jon­ka jäl­keen hom­ma läh­ti hie­man lapa­ses­ta ja pis­tei­tä tuli kerät­tyä 2674 xD
Sit­tem­min olen siir­ty­nyt mää­rää­mät­tö­män pit­käl­le tauol­le odot­ta­maan paluu­ta strii­bai­lu­ken­til­le.

6. Kuin­ka lii­tyit mukaan?
Kou­lul­le­ni oli joku ahke­ra strii­ba­lai­nen kan­ta­nut sem­moi­sen van­han har­maan info-läpys­kän, jota hie­man ikä­vöin nykyi­sis­sä mate­ri­aa­leis­sa. info­kort­ti tar­jo­si kai­ken sen tie­don, jota tar­vit­sin uuden uljaan har­ras­tuk­sen aloit­ta­mi­seen.

7. Paras­ta strii­bas­sa?
Tyy­pit, siis muut vapaa­eh­toi­set, strii­ban yllä­pi­to, mii­tit, teh­tä­vät, pis­teet ja pal­kin­not. Kaik­ki siis! 🙂

8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa?
Street Team on aina ollut muka­va ja ren­to har­ras­tus, jon­ka paris­sa voit hyvil­lä mie­lil­lä tal­sia ympä­riin­sä lii­mail­len tar­ro­ja ja hei­tel­len esit­tei­tä. Toi­mii omal­la taval­laan stres­sin pois­toon ja ren­tou­tu­mi­seen. Teke­mis­tä löy­tyy mil­lai­sel­le päi­väl­le tahan­sa.

9. Mot­to?
“Hul­luut­ta on se, että tekee samat asiat uudel­leen ja uudel­leen ja odot­taa eri tulok­sia.” ‑Albert Eins­tein

10. Suo­sik­kis­lo­gan?
Var­si­nais­ta suo­sik­kis­lo­ga­nia ei ole, mut­ta mikä­li jotain on pak­ko vali­ta on se tämä: “Kuo­le­ma kuit­taa huu­me­ve

YAD Street Team

FREE
VIEW