BLOGI: Materiaalilootien tyhjä humina!

 

Koh­ta lop­puu tyh­jien mate­ri­aa­li­loo­tien humi­na yllä­pi­don huo­nees­sa, sil­lä alku­vii­kos­ta läh­ti tilauk­seen ISO tuk­ku tar­ro­ja ja muu­ta mate­ri­aa­lia. Kyse­lin­kin mie­li­pi­det­tä mitä tar­ro­ja pitäi­si tila­ta snä­pis­sä, ins­tas­sa ja what­sa­pis­sa johon ilok­se­ni hyvin vas­tai­lit­te. Myös “Täs­mäis­ku: …” teh­tä­vään on tul­lut hyvin vas­tauk­sia rei­lus­sa vii­kos­sa. Kysei­nen teh­tä­vä­hän umpeu­tuu 19.2. eli ensi maa­nan­tai­na joten pidä huo­li että ker­keät käy­dä nap­paa­mas­sa sii­tä pis­teet. Saman­kail­tai­sia lyhyen aukio­loa­jan teh­tä­viä tai täs­mäis­ku­ja on luvas­sa tule­vai­suu­des­sa­kin. Muu­ta­ma viik­ko taka­pe­rin kes­kus­te­lim­me Discor­dis­sa mah­dol­li­sis­ta yllä­tys­teh­tä­vis­tä! 

Vii­kon teko­na Tuomat sai ker­to­man­sa mukaan aikaan hyvin kes­kus­te­lua suo­rit­taes­saa kau­pun­gin tar­roit­ta­mis­ta. YAD stic­kers and con­fusion, job well done! Myös Pers­tech­nique:lla on iso vaih­de sil­mäs­sä, sil­lä Iisal­meen perus­tet­tiin YAD:n pai­kal­lis­osas­to ja hänen edel­lis­tä raport­tia lai­na­ten: “Lisää jako­hom­mia teen kun me jär­kät­tiin tän­ne iisal­meen se paik­ka­ri­tii­mi niin kuu­let­te mus­ta viel useam­min! ;)”. Odo­tan innol­la ja mie­len­kiin­nol­la! Pai­kal­lis­osas­ton pys­tyy muu­ten perus­ta­maan min­ne päin vain suo­mea jos teil­lä sat­tuu ole­maan innos­tu­nut kave­ri­po­ruk­ka val­mii­na. 

Blog­gauk­sen kuvat Pers­tech­nique:lta ja mee­mi Cami:lta. Camin mee­mi-game osuu vaan niin nap­paa etten voi olla käyt­tä­mät­tä yhtä joka blo­gis­sa… 😀

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä Vene!

1. Kuka olet? Olen Vee­ti
2.Mistä päin? Olen asu­nut ikä­ni Poh­jois-Poh­jan­maal­la
3. Kuin­ka van­ha olet? Olen 15-vuo­tias
4. Har­ras­tuk­sia? Har­ras­tan Uin­tia, Kara­vaa­nai­lua, Mök­kei­lyä, Trak­to­ril­la ajoa jne.
5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na? Olen ollut muka­na nyt noin puo­li vuot­ta
6. Kuin­ka lii­tyit mukaan? Kave­ri jakoi tar­ro­ja niin kiin­nos­tuin ja lii­tyin
7. Paras­ta strii­bas­sa? Paras­ta strii­bas­sa on tar­ro­jen jne. Jako
8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa? Tava­roi­den jako
9. Mot­to? Ei ole mot­toa
10. Suo­sik­kis­lo­gan? Emt

 

PS: Vie­lä ker­ke­ää ilmoit­tau­tua lei­ril­le!

YAD Street Team

FREE
VIEW