BLOGI: Huumebiisien kriitikot äänessä!

Täl­lä vii­kol­la pureu­du­taan­kin teh­tä­vään Huu­me­bii­sit, tai tar­kem­min sanot­tu­na huu­me­bii­sien teh­tä­vä­pa­lau­tuk­siin. Huu­me­bii­sit teh­tä­väs­sä on tar­koi­tus sela­ta läpi mei­dän hie­noa spo­ti­fy-lis­taa, vali­ta siel­tä pari kap­pa­let­ta ja kom­men­toi­da nii­den sisäl­töä. Näi­tä kipa­lei­den arvos­te­lu­ja on tul­lut sel­lai­nen mää­rä että ajat­te­lin pääs­tää strii­ba­lai­set musa­krii­ti­kot ääneen ja jul­kais­ta nii­tä tääl­lä blo­gis­sa. Lait­ta­kaa lis­ta soi­maan taus­tal­le tun­nel­man­luo­jak­si!

Luku­vink­ki­nä myös että fes­ta­ri­va­pa­reit­ten kir­joi­tel­mat Sum­me­rU­pis­ta sekä Suo­mi­po­peil­ta ovat luet­ta­vis­sa yadin­fo­pis­teil­lä blo­gis­ta. Kuvi­tuk­ses­ta vas­taa­vat Mairio3 sekä Street­Sa­la­mi. Her­roil­ta tuli sel­lai­set mää­rät mee­me­jä paris­sa palau­tuk­ses­sa että tänään todel­la­kin oli valin­nan­va­raa kuvi­tuk­ses­sa. Yllä­pi­don ylioi­keu­del­la valk­ka­sin omaan mie­leen haus­kim­mat. 😀

 

 

 — Tane­li / Street Team Crew -

 

Ja sit­ten Street Tea­mi­lais­ten huu­me­bii­si ana­lyy­sei­hin:

 

Amy wine­housen “Rehab” ker­too sel­kees­tä kat­ka­su­hoi­toon menos­ta vaan sin­ne ei hel­pol­la men­nä!

Emi­ne­min “Must be the gan­ja” ker­too jo nimen­säk­kin puo­les­ta kan­na­bik­ses­ta. (emi­nen on muu­tes lois­ta­vim­pia räp­pä­rei­tä iki­nä!)

  • Pers­tech­nique

 

Oli hyviä bii­se­jä esim “cocaine“oli aika kova xD  ja sit toi “…in the sky with dia­monds” nii iha semi ok.

  • Ener­gy­Ba­by

 

Avain-punai­nen tii­li ker­too mie­les­tä­ni suo­men ‘lähiö elä­mäs­tä’

Alice coo­per-poi­son ker­too joko jos­tain huu­mees­ta mitä himoit­see tai nai­ses­ta

  • Pepey­ad                       

 

bii­si chee­kin kou­kus­sa, ker­too mun mie­les­tä ihan perus kaman käy­tös­tä että ei tien­ny et sii­he jää nii hel­pos­ti kouk­kuun ja just että “päi­vän annos­ta venaan ku jou­luu” nii että se käyt­tö on nii­ku läh­te­ny vähä käsis­tä ja täl­lee­sä. sit toi­ne toi pie­niä sie­viä sie­niä bii­si, niin mie käsi­tin sen sil­lee et tää tyyp­pi näkee jotai hal­lusi­naa­tioi­ta että joka pai­kas­sa kas­vaa pie­niä sie­viä sie­niäXD

  • Kartsa22

 

Ans­si Kela — Puis­tos­sa

-Karu todel­li­suus huu­meis­ta ja huu­me­ve­lois­ta, ker­ro­taan kuin­ka jou­du­taan omat van­hem­mat ryös­tä­mään että saa­daan rahaa vel­koi­hin ja ainei­siin. Itsel­lä tuli kyl­män­vä­reet ja surul­li­nen olo.

Ismo Alan­ko — Tai­tei­li­jae­lä­mää

-Raa’al­la kädel­lä ker­ro­taan kuin­ka huu­meet liit­ty­vät muusikon/taitelijoiden elä­mään. Ei ker­ro­ta miten­kään huo­nol­la taval­la. Itsel­le tulee ahdis­tu­nut olo niin vapaas­ta huu­mei­den käytöstä/ sen ker­to­mi­ses­ta niin avoi­mes­ti.

- Pet­ra Yli­mä­ki

 

Puis­tos­sa:

Bii­si liit­tyy huu­mei­siin siten, että paris­kun­ta on luul­ta­vas­ti velois­sa huu­meis­ta. Jon­ka vuok­si he teke­vät Lau­ran poru­koi­den luok­se mur­to­kei­kan saa­dak­seen rahaa huu­me­vel­koi­hin. He eivät kui­ten­kaan onnis­tu täs­sä suun­ni­tel­mas­sa.

Mie­les­tä­ni huu­mei­ta käsi­tel­lään kap­pa­lees­sa todel­la pii­lo­te­tus­ti. Ihan heti ei vält­tä­mät­tä tajua, että kap­pa­lee­seen liit­tyy huu­met miten­kään. Kap­pa­lees­ta välit­tyy huu­mei­den raa­dol­li­nen puo­li.

Lau­lan kap­pa­let­ta aina karao­kes­sa, mut­ten ole aiem­min tajun­nut sen liit­ty­vän huu­mei­siin. Joten­kin kap­pa­le on aina ollut mie­les­tä­ni todel­la kos­ket­ta­va ja sen takia olen sitä tykän­nyt lau­laa. Haluan lau­laa kap­pa­lei­ta jois­ta välit­tyy minuun ja kuun­te­li­joi­hin jokin tun­ne.

Aika Ei Oo Vie­lä:

Bii­sis­sä käsi­tel­lään huu­mei­ta ahdis­ta­val­la ja todel­la syn­käl­lä­ta­val­la. Mie­les­tä­ni myös todel­la rea­li­ses­ti. Myös ker­too kuin­ka huu­meet kut­su­vat käyt­tä­jää käyt­tä­mään lisää.

  • kris­tae­li­sa­bet

 

Ans­si Kela — Puis­tos­sa

Ker­ro­taan elä­mäs­tä ja sii­hen liit­ty­vis­tä muis­tois­ta, joi­hin osaan sisäl­tyy huu­meet. Huu­meet itse aika neut­raa­li sävy, tosin sii­tä seu­raa kui­ten­kin nega­tii­vi­sia asioi­ta. Itsel­le tulee mie­leen omia asioi­ta ja koke­muk­sia, vähän han­ka­la olo­ti­la.

Habits (Stay High) — en muis­ta­nut ottaa ylös lau­la­jaa

käy­te­tään huu­mei­ta unoh­taak­seen jon­kun hen­ki­lön, ja se hel­pot­taa kun on pil­ves­sä. posi­tii­vi­nen sävy sinän­sä huu­mei­siin, kos­ka ne hel­pot­ta­vat oloa. tulee itsel­le mie­leen se kun on juo­nut ja on se muka­va fii­lis, taval­laan kai­paa sitä.

  • roo­sahhp

 

Afro­man — because i got high

- kap­pa­lees­ta oikein huo­kuu kan­na­bik­sen ihannointi,siinä jäbä vaan heh­kut­taa sitä että jät­ti sii­voo­mi­sen kes­ken kun oli niin pil­ves­sä.

Bus­taa­vat budit — savu

Kuten edel­li­ses­sä bii­sis­sä täs­tä­kin huo­kuu kan­na­bik­sen ihan­noin­ti.

Mut­ta täs­tä enem­män­kin herää aja­tuk­sia sii­tä että tosis­saan­ko joku ihai­lee rap­pio­ta?

  • Mat­tu­mat­tu

 

YAD Street Team

FREE
VIEW