BLOGI: Meemikielto?!

Nyt on kir­jo­tuk­sen muusat ja fengs­huit koh­dal­laan, olen juu­ri nyt mat­kal­la Tam­pe­reel­le osal­lis­tu­maan YADin koke­musa­si­jan­tun­ti­ja kou­lu­tuk­seen ja mat­kus­tan näp­pä­räs­ti junan ravin­to­la­vau­nun ylä­ker­ras­sa. Ker­rok­ses­sa ei ole ketään mui­ta, edes­sä­ni kesäi­set suo­men mai­se­mat ja net­ti­kin pelaa. Mui­ta­kin ilo­ja elä­mäs­sä riit­tää. YADil­la aloit­ti täl­lä­vii­kol­la töis­sä Jen­ni, joka tekee YADin perus­työ­tä sekä paik­kaa välil­lä Strii­ban yllä­pi­toa minun kes­kit­tyes­sä­ni fes­ta­ri­työn kuvioi­hin. Jen­ni siis var­mas­ti tulee myös teil­le tutuk­si ajan kulues­sa! Jol­le­kul­le var­mas­ti jo kir­je kolah­ti kotiin Jen­nin alle­kir­joi­tuk­sin. 

Strii­ban rapor­toin­ti­viik­koon on liit­ty­nyt jär­kyt­tä­vät mää­rät hui­se­ja mee­me­jä! Jopa niin pal­jon, että teim­me pie­nel­lä lisä­tyn prin­tin Make a meme teh­tä­vän pis­tey­tyk­seen. Mee­meis­tä voi saa­da täs­tä­läh­tien pis­tei­tä vain 20 per kuu­kausi. Tämä joh­tuen siis sii­tä, että vaik­ka  arvos­tam­me nii­hin näh­tyä vai­vaa, on mee­meil­lä ver­rat­tain vaik­ka­pa tar­ro­jen ja flaik­ku­jen jaka­mi­seen näh­den aika help­po saa­da rut­kas­ti pis­tei­tä. Eli ei, mee­mi­kiel­to ei mene läpi EU:ssa eikä YAD:ssa! 😀 Kuvan nap­pa­si juho­tu­ho!

Myös sitä on tul­lut poh­dit­tua että jos­ko se oli­si aika herät­tää kes­ki­vii­kon Discord jutus­te­lut kesä­lo­mal­ta. Olis kiva teh­dä sel­lai­nen kesä­lo­ma-teke­mis­ten-turi­na-tuo­kio! Ehkä­pä pian? Kai te oot­te myös huo­man­nu kuu­kau­den haas­te­teh­tä­vän? 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW