BLOGI: No nyt PORIsee

Nopean tie­don­haun jäl­keen näyt­tää sil­tä että vii­mei­sim­män kuu­kau­den sisään pel­käs­tään Poris­ta on liit­ty­nyt Street Tea­miin uusia hen­ki­löi­tä tasan 30! Se on aika hui­kea mää­rä, jos ver­ra­taan vaik­ka vii­me hei­nä­kuu­hun jol­loin uusia jäse­niä oli koko kuus­sa 33. Huh­huh. Sano­mat­ta­kin sel­vää on se että pos­ti-pate kul­kee Poriin aktii­vi­ses­ti ja raport­te­ja on tul­lut pal­jon. Myös Iisal­mi on ollut vah­vas­ti edus­tet­tu­na män­nä­vii­kol­la, syy­tän täs­tä Per­se­tech­nique:ta. ;D Yllä­pi­to on ollut vähän koh­mees­sa nopeas­ti nouseen aktii­vi­suu­den joh­dos­ta joten pahoit­te­lu­ni jos mats­kut ovat olleen taval­lis­ta hitaam­min liik­keel­lä!

Vii­kon teko­na lois­taa kons­ta järns­fors sekä Fil­lup mah­ta­vis­ta yhteis-strii­bai­luis­ta! Eri­tyi­ses­ti läm­mit­ti teh­tä­vän YAD virus tie­to­ko­nei­siin  -teh­tä­vän rapor­tit. Kyseis­tä teh­tä­vää ei olek­kaan het­keen rapor­toi­tu joten hyvä muis­tu­tel­la sen ole­mas­sao­los­ta! Toi­nen muis­tut­te­lua kai­paa­va teh­tä­vä on Fil­la­ri­ke­sä, jon­ka vii­mei­nen kuu­kausi start­taa käyn­tiin! 

Tänään 31.8. vie­te­tään “Over­do­se Awa­re­ness Day”:tä, eli ylian­nos­tuk­sen ris­keis­tä muis­tut­ta­vaa päi­vää. Tie­dät­kö sinä miten toi­mia ylian­nos­tus­ti­lan­tees­sa? Ohjeet sen varal­ta voi käy­dä luke­mas­sa esi­mer­kik­si täs­tä. Kyseis­tä link­kiä ja allao­le­vaa kuvaa saa jakaa tänään eteen­päin someis­sa ja puheis­sa. Se on jopa sosi­tel­ta­vaa. Yksi­kin ylian­nos­tus on lii­kaa.

(Jaka­mal­la kuvaa ja link­kiä saat rapor­toi­mal­la sen Surpri­se-Tas­kiin 4p/ jako. ;))

Nyt lope­tan blo­gin tähän että ker­keän vie­lä raa­pus­taa muu­ta­man mats­ku­kir­jeen!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW