BLOGI: Miittikaamosta vastaan!

Niin pal­jon ois asioi­ta mie­len pääl­lä että pitää oikein meit­tiä että mis­täs sitä aloit­tai­si­kaan!

 

Roh­ke­nen sanoa Ainon puo­les­ta suu­ret kii­tok­set ja hei­pat kai­kil­le ket­kä ker­ke­si­vät strii­ban paris­sa tou­hu­ta Ainon har­joit­te­lun ajan! Ainon har­joit­te­lu hui­pen­tui vii­me vii­kon­lo­pun strii­ban miit­tiin ja var­mas­ti hai­kea­na istuu nyt kou­lun pen­kil­lä. Hai­kea olen minä­kin ja nyt saan taas totu­tel­la puu­hai­le­maan strii­ba­hom­mia ihan yksin näi­nä pimei­nä ja kyl­mi­nä päi­vi­nä. Vaan onnek­si valoa pimey­teen tuo aivan hui­keat ihmi­set ja mie­leen­jää­neet het­ket Street Tea­min mii­tis­tä. <3 Jos syys­kaa­mos mei­naa lan­nis­taa miel­tä, ei tar­vit­se kuin miet­tiä pro­pel­li­hat­tui­sia strii­baa­jia Jyväs­ky­län kes­kus­tas­sa pake­ne­mas­sa laa­vak­si muut­tu­vaa maa­ta tai räjäh­tä­viä ken­kiä. Mut­ta en ala vii­kon­lop­pua avaa­maan sen tar­kem­min kos­ka odot­te­len teks­te­jä päte­vim­mil­tä kir­joit­ta­jil­ta. 

Pal­jon tapah­tuu myös mii­tin ulko­puo­lel­la. MCPÄÄRYNÄ on jaka­nut mats­kua ympä­ri ämpä­ri pos­ti­laa­ti­kois­ta katu­tolp­pien kaut­ta kir­jo­jen väliin, minä pyö­räh­din Ääne­kos­kel­la kou­lu­tuk­ses­sa ja mats­ku­pyyn­tö­jä ja raport­te­ja tul­vii ovis­ta ja ikku­nois­ta. Teh­täv­lis­taan ilmes­tyi myös uusi teh­tä­vä Huu­me-gal­lup. Teh­tä­väs­sä tuu­ta­taan Ins­ta­gra­min stoo­riin kyse­lyi­tä liit­tyen huu­me­ai­hei­siin. Vas­taa­via raport­te­ja on tul­lut use­aan­kin ottee­seen­kin Wha­te­ver-tas­kin kaut­ta, ja idea on ollut niin yksin­ker­tai­sen nero­kas että täy­tyi­hän sii­tä vään­tää koko­nai­nen teh­tä­vä. Alku­pe­räi­nen idea siis täy­sin Strii­ba­lais­ten käsia­laa!

Meneil­lään on myös ehkäi­se­vän päih­de­työn viik­ko (sekä peli­viik­ko että oppi­so­pi­mus­viik­ko) ja YADil­la­kin on keren­nyt tapah­tu­maan kai­ken­lais­ta spes­sua. YADin hal­li­tus­vaa­lit kol­kut­te­le­vat myös lähi­main, Hal­li­tus­työs­ken­te­lys­tä ja ehdol­la ole­vis­ta tyy­peis­tä kan­nat­taa käy­dä luke­mas­sa blog­gaus Kuka YADis­sa päät­tää?

Ekan kuvan rapor­toi MCPÄÄRYNÄ ja alem­pi on Ener­gy­Ba­byn!

- Tane­li / Street Team  Crew -

PS: Mii­tis­sä joten­kin työ­pöy­däl­le­ni ilmes­tyi iso läjä val­miik­si täy­tet­ty­jä kir­jei­tä Haden toi­mes­ta ja kark­ki­laa­ti­kol­li­nen pins­se­jä Ener­gy­Ba­byn askar­rel­ta­ma­na. Näi­tä vis­siin pitää nyt taas lait­taa eteen­päin, joten kan­nat­taa tila­ta mats­kua jo ihan ilmai­sen bonus­pins­sin toi­vos­sa!

 

YAD Street Team

FREE
VIEW