BLOGI: EnergyBabyn miittikuulumiset part 2

Hoips! Ennen vii­kon kuu­lu­mi­sia pääs­te­tään jäl­leen ääneen vie­ras­ky­nä ja hänen tuu­mai­lut strii­ban mii­tis­tä:

Eli oon Aki ja kul­jen Strii­bas­sa nimel­lä Ener­gy­Ba­by. Ker­ron täs nyt mii­tis­tä ja mitä teh­tiin siel­lä. Meil­lä oli muka­vaa ja tuli taas teh­tyä pins­se­jä teil­le, eli tilat­kaa mats­kua nii läh­tee Akin eri­kois­pins­si mes­siin mats­ku­kir­jei­siin (nii­tä on vain rajoi­tet­tu mää­rä) 🙂 Noh, men­nään asi­aan, elik­käs lei­kit­tiin vähän pimeä­pii­los­ta koko poru­kal­la. Lei­kit­tiin myös sok­ko, käde­tön, myk­kä haas­te­leik­kiä. Eli hom­ma meni näin, joku oli käde­tön ja toi­nen oli myk­kä ja, yks oli sokea, ja nii­den kes­ken piti tehä maja. sit käy­tiin myös tekeen Jyväs­ky­län kau­pun­gil­la teh­tä­viä tii­meis­sä kuten, piti käy­dä vie­mäs­sä kir­jan­merk­ke­jä kir­jas­toon ja piti käy­dä hakeen tige­ris­tä alle 20e mak­sa­va asus­te kai­kil­le oman jouk­ku­een tyy­peil­le. Ja sit Tane­li ja Aino lait­to väli­teh­tä­viä­ki esim. Tar­roi­ta pyö­rä­te­li­ne, lat­tia on laa­vaa yms. Mul­la oli kivaa ja yks par­haim­mis­ta vii­kon­lo­puis­ta, täs­sä ootel­len seu­raa­vaa miit­tiä 😀
Iha­naa että täm­möi­nen on mah­dol­lis­ta ja että mei­dät ote­taan ilo­mie­lin vas­taan 🙂 täs­tä kir­jo­tuk­ses­ta tuli nyt vähän hutais­ten teh­ty mut pää­asia on että oli kivaa! 🙂
-Ener­gy­Ba­by-

 

—-

Uusi Täs­mäis­ku ‑teh­tä­vä pomp­sah­ti vii­kon lopun kun­niak­si ilmoil­le! Täl­lä­ker­taa iskun koh­tee­na on Glo­bal Drug Sur­vey,  eli vapaa­si suo­men­net­tu­na kai­ken­muail­man huu­me­ky­sy­myk­set. Kysees­sä on nimen­sä mukaan maa­il­man suu­rin kyse­ly huu­me­asioi­hin ja kyse­ly löy­tyy kään­net­ty­nä monel­le kie­lel­le. Onnek­si suo­men­kie­li oli yksi niis­tä. Ei muu­ta­kun kimp­puun!

Kur­kat­kaa myös vii­me­vii­kon uusi teh­tä­vä Huu­me-gal­lup ja herä­tel­kää Ins­ta­gram­mia. MCPÄÄRYNÄ ker­ke­si kork­kaa­maan teh­tä­vän ensim­mäi­sel­lä rapor­til­la ja 24 pis­teen mal­li­suo­ri­tus oli­kin. Myös Riksu1300 rea­goi nopeas­ti ja kek­si lisä­tä kyse­lyn taus­tal­le YADin logon, kuvat häl­tä.

Innos­tuin kyse­lyis­tä vie­lä itsek­kin sen ver­ran että lai­toin Surpri­se-Tas­kit lau­la­maan liit­tyen Strii­ban sivun omiin kyse­lyi­hin. Snä­pis­tä saat­taa vie­lä nopeim­mat löy­tää!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW