BLOGI: Läpäläpä kuulumisia

Yadi­puk­ki teh­tä­vä herät­ti niin suu­ren kiin­nos­tuk­sen, että jou­duin jo nyt pis­tä­mään pelin poik­ki mats­kun lähet­tä­mi­ses­sä. Yadi­lais– että kalen­te­ri­pi­not hävi­si­vät het­kes­sä! Mah­ta­vaa että innos­tuit­te! Pari raport­tia­kin olen jo saa­nut teh­tä­vän tii­moil­ta eli kai­ken lisäk­si mats­ku menee eteen­päin. Kuvat kysei­sen teh­tä­vän rapor­teis­ta by klaus_tamm_ sekä MCPÄÄRYNÄ täs­sä jär­jes­tyk­ses­sä!

Vas­ta­pai­nok­si mats­ku­ka­dol­le on se, että täl­lä vii­kol­la saa­tiin myös lisää tar­ro­ja ja muu­ta mate­ri­aa­lia pai­nos­ta. mm. pal­jon pyy­del­ty Pol­ta kumia, älä pil­veä ‑tar­raa löy­tyy taas! Uudis­te­tun perus­e­sit­teen on osa myös var­mas­ti jo keren­nyt näke­mään.

Kes­ki­viik­ko­na pidet­tiin tämän vuo­den vii­mei­nen Discord-chat-puli­na-tuo­kio. Jou­lu­tauol­ta pala­taan 2.1.2019. Vuo­den vaih­tees­sa Discor­dis­sa tapah­tuu myös puh­dis­tus ja kau­an epä­ak­tii­vi­se­na olleet tun­nuk­set pois­te­taan ryh­mäs­tä. Jos siis olet ollut hil­jaa kau­an mut­ta tah­dot pysyä muka­na niin käy huik­kaa­mas­sa kana­val­le jotain ja olet tur­vas­sa. Mikään ei myös­kään estä liit­ty­mäs­tä takai­sin myö­hem­min.

Street Tea­min yllä­pi­to vai­puu jou­lu­hor­rok­seen ensi­vii­kon jäl­keen joten kan­nat­taa olla nopea mikä­li haluat vai­kut­taa vuo­den toplis­taan. Väli­päi­vä­nä käyn pis­teyt­tä­mäs­sä rapor­toi­dut teh­tä­vät mut­ta mats­kua ei ennen seu­raa­vaa vuot­ta lii­ku.

PS: Mis­sä tont­tu­lak­ki rap­sat?

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lyis­sä estraa­di avau­tuu täl­lä ker­taa: staywith­mea­lice!

1. Kuka olet? Aino
2. Mis­tä päin? Jyväs­ky­läs­tä
3. Kuin­ka van­ha olet? 26
4. Har­ras­tuk­sia? Koi­rien kans­sa lenk­kei­ly, valo-ja video­ku­vaa­mi­nen, kei­koil­la käy­mi­nen!
   Strii­bau­ras­ta: 
Lii­tyin YAD Street Tea­miin 2016 loka­kuus­sa muis­taak­se­ni, joten oon ollut muka­na jo 2 vuot­ta aina­kin! Tulin siis strii­baan työ­ko­kei­luun sil­loin ja sii­tä läh­tien enem­män ja vähem­män ollu muka­na kai­kes­sa mitä duu­nail­laan! Strii­bas­sa mul­la on aktii­vi­sia kausia ja sit välil­lä saa­tan olla pari­kin kuu­kaut­ta rapor­toi­mat­ta mitään. 🙂 Street tea­mis­sa paras­ta on ehkä saman­hen­kis­ten tyyp­pien löy­tä­mi­nen, mii­tit(!!!) sekä itses­sään teh­tä­vien teko. Mun lem­pi­teh­tä­vät on ehdot­to­mas­ti make a meme ja uutis­hauk­ka! <3 
9. Mot­to? enpäs nyt kyl­lä kek­si 
10. Suo­sik­kis­lo­gan? klas­si­set tar­rat vetää puo­leen eli jätä lak­ka tuk­kaan, kuo­le­ma kuit­taa huu­me­ve­lat sekä value life boycott drugs. 

YAD Street Team

FREE
VIEW