BLOGI: Striibalaiset –> Talvileiri

 

On ole­mas­sa tur­haa späm­miä, ja asioi­ta mis­tä ei voi späm­miä tar­peek­si. Jäl­kim­mäi­se­nä mai­ni­tuis­ta yksi on pian tule­va TALVILEIRI. Tal­vi­lei­ri on hyvä. Ker­ron nyt mik­si sinun pitäi­si ilmoit­tau­tua mukaan.

  1. Tal­vi­lei­ri on tar­koi­tet­tu kai­kil­le YAD:n vapaa­eh­toi­sil­le tai toi­min­nas­ta kiin­nos­tu­neil­le. Täl­lä lei­ril­lä yhdis­ty­vät kaik­kien eri tii­mien vapaa­eh­toi­set eep­pi­sek­si koko­nai­suu­dek­si!
  2. Ohjel­ma on 5/5 ja se pitää sisäl­lään pal­jon ruo­kaa. Tämä on muo­dos­tu­nut vakiok­si myös YADin toi­min­nas­sa.
  3. Tal­vi­lei­ril­lä ei syr­ji­tä, kiusa­ta, pil­ka­ta tai teh­dä mitään tyh­mää. Tie­ten­kään. Saa olla itsen­sä!
  4. Oiva paik­ka myy­dä sie­lun­sa lopul­li­ses­ti YAD toi­min­nal­le. Lei­rin jäl­keen saa­tat löy­tää itse­si ensi­ke­sä­nä fes­ta­reil­ta tai pai­kal­lis­tii­mis­tä. Ja kym­me­nen vuo­den pääs­tä huo­maat että olet edel­leen muka­na kuviois­sa!
  5. Laa­tu­ta­kuu. Jos joku näis­tä väit­tä­mis­tä ei pidä paik­kan­sa, syön hat­tu­ni.

Ilmoit­tau­tu­nei­ta on jo muu­ta­mas­sa päi­väs­sä tul­lut rei­lu kym­me­nen joten kan­nat­taa olla vik­ke­lä ettei­vät pai­kat ker­keä lop­pu­maan. Tois­sa vuo­den tal­vi­lei­rin mei­nin­ke­jä voi kat­soa vaik­ka­pa täs­tä videos­ta:

youtube://v/UEKlBriC_H8

 

Nyt kun lei­ri­pro­pa­gan­da on hoi­det­tu­na voi­daan­kin siir­tyä Street Tea­min viik­koon. Eri­tyi­ses­ti miel­tä jäi läm­mit­tä­mään vii­me Discor­din hepu­loin­nit. Poruk­kaa oli hyvin pai­kal­la ja kaik­ki tai­si­vat olla samaan aikaan puhe­ka­na­val­la. Mä jak­san ker­ta ker­ran jäl­keen yllät­tyä miten niin moni uskal­taa tul­la noin vaan puhu­maan (vie­lä) tun­te­mat­to­mien kans­sa niin luon­te­vas­ti puhe­ka­na­val­le. Mä oli­sin ollut nuo­rem­pa­na aivan lii­an ujo sii­hen. Pak­ko nos­taa hat­tua. Toi­nen koho­koh­ta oli Klaus_tamm_:in pos­ti­pa­tei­lut alla ole­van kuvan mukaan. Mik­sei mats­kua voi­si lait­taa eteen­päin myös itse mats­ku­pa­ket­te­ja lähet­täen? Nero­kas­ta! Myös innoit­ta­vaa kuhi­naa tapah­tuu Raa­hen huja­koil­la. Kuin­ka suu­ri tar­ra­myrs­ky siel­tä onkaan herää­mäs­sä? :O

 

-  Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW