BLOGI: Ylläpito reissussa ja palaa 12.3.!

 

Yllät­tä­vä lau­an­tai-blog­gaus täs­sä moi! 

Alle­kir­joit­ta­nut on 6 päi­vän reis­sul­la Liet­tuas­sa opin­to­vie­rai­lul­la, joten raport­tien pis­tey­tys ja mats­kun lähe­tys on het­ki­sen tauol­la. Mut­ta neu­vo­kas Strii­ba­lai­nen kek­sii kei­not suo­rit­taa teh­tä­viä ja ansai­ta pis­tei­tä ilman tar­ro­ja­kin. ? Tähän liit­tyen kat­sii­kin tse­ka­ta uusin Haas­te­teh­tä­vä, jos­sa jaos­sa 10 bona­ri­pis­tet­tä sil­le kuka onnis­tuu ansait­se­maan 10 pis­tet­tä ilman YADin mate­ri­aa­le­ja Wha­te­ver-tas­kin kaut­ta. YADin Ins­ta­gra­mia kan­nat­taa seu­ra­ta Liet­tuan seik­kai­lu­jen ostal­ta pit­kin viik­koa, sekä nyt vii­kon­lo­pun ajan tal­vi­lei­rin myl­ler­ryk­sis­tä. Tal­vi­lei­ril­lä on edus­tet­tu­na myös hyvä mää­rä strii­ba­lai­sia joten mei­tä on monia reis­sus­sa. Muu­ta­maa teis­tä oli­kin kiva kere­tä tava­ta toi­mis­tol­la eilen!

Discor­dis­sa pelat­tiin kes­ki­viik­ko­na väit­teis­tä päih­teis­tä kor­til­la joka sai­kin hyvin kes­kus­te­lua aikaan. Par­hai­ten itsel­le jäi mie­leen väit­tä­mä ”Nuor­ten van­hem­mat tie­tä­vät tar­peek­si huu­meis­ta.”. Osal­lis­tu­jat osal­lis­tui­vat ala­peu­kul­la jos oli­vat väit­tä­män kans­sa eri miel­tä ja ylä­peu­kul­la jos samaa miel­tä. Pitää­kö täs­tä olla huo­lis­saan?

 

 

Raport­te­jen laa­tu on jat­ku­nut vii­me­vii­kos­ta yhtä laa­duk­kaa­na. klaus_tamm_ pos­tit­ti ties kuin­ka mon­ta kir­jet­tä täyn­nä mei­dän mats­kua eteen­päin, Mil­ma Mea ove­las­ti pyy­ti kir­jas­to­tä­tiä avuk­seen etsies­sä uusia Huu­me­kir­jo­ja ja tar­ro­ja lait­toi mut­kat suo­rak­si ja pis­ti kamaa somes­sa teh­tä­vän Apua! mats­kut eteen­päin.

 

 

Eipä tähän väliin sen enem­pää. Palaam­me rei­lun vii­kon pääs­tä!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW