BLOGI: Priimaa raporttia tuppaa tulemaan

Pyö­rin tuo­lis­sa­ni tuhan­nen aurin­gon voi­mal­la iloi­se­na kuin nenä pääs­sä, sil­lä täl­lä vii­kol­la on tul­lut hui­kea kasa ensi­luok­kai­sia raport­te­ja. Ensim­mäi­se­nä mai­nit­ta­koon Mil­ma Mea joka sai vii­kon alus­sa vii­mei­sen Kamaa Somes­sa teh­tä­vän suo­ri­tet­tua! Samal­la nap­sah­ti piseet kotiin myös Kamaa Somes­sa ‑haas­tees­ta ja Mil­ma pon­nah­ti­kin kuu­kau­den ja koko vuo­den top lis­tal­le 1. Ansai­tut pis­teet hyväs­tä poh­din­nas­ta ja poh­dis­ke­le­vis­ta rapor­teis­ta. 

Täl­lä vii­kol­la saa­tiin myös ensim­mäi­nen “Me tah­do­taan paik­ka­ri!”kun tar­ro­ja oli kerän­nyt 6 ihmi­sen nimet adres­siin ja vie­nyt mats­kut eteen­päin tun­te­mal­leen aikui­sel­le. Toi­mis­tol­la pide­tään toi­veik­kaa­na kor­vat höröl­lä jos täs­tä syn­tyi­si jotain. Meanw­hi­le vetee­raa­ni-kon­ka­ri-legen­da Hem­mu­liX viet­ti yöt­tö­män yön ja rapor­toi kasan teh­tä­viä, yksi näis­tä oli Strii­baa­jan kym­me­nen käs­kyä jon­ka näät­te­kin tuos­sa alhaal­la.

anni_kemppainen hoi­te­li Kou­lu­hom­me­lei­ta raport­tin­sa sen ver­ran hyvin, että oman hype­tyk­se­ni sijaan liit­tän tähän suo­raan Annin oman ker­to­muk­sen tem­pauk­ses­taan:

“Moik­ke­lis­koik­ke­lis! Eli pidin mei­dän Uta­jär­ven kou­lus­sa 7–9 luok­ka­lai­sil­le eli n.200 hen­ki­löä esi­tel­män, jon­ka kes­to oli 45min. Ker­roin ensim­mäi­se­nä hie­man ener­gia­juo­mis­ta, alko­ho­lis­ta ja kan­na­bik­ses­ta. Sen jäl­keen vie­lä 3 diaa hie­man voi­mak­kaam­mis­ta huu­meis­ta eli amfe­ta­mii­nis­ta, hal­lusi­no­gee­neis­tä ja opioi­deis­ta. ker­roin jokai­ses­sa huu­me-dias­sa mikä on asian vai­ku­tus, ris­ki ja mikä/mitä se on. Huu­mein­fon jäl­keen ker­roin heil­le YAD:sta ja Street Tea­mis­ta. Näy­tin heil­le myös videon you­tu­bes­ta mis­sä Tane­li ker­too Street Tea­mis­ta. Ker­roin mei­dän vapaa­eh­tois­toi­min­nas­ta ja fes­ta­reis­ta. Jaoin heil­le kan­gas­kas­sil­li­sen mate­ri­aa­lia, jot­ka Tane­li minul­le antoi Jyväs­ky­läs­sä. Onnek­si omis­sa jän­ni­tyk­sis­sä­ni sain kui­ten­kin ker­rot­tua jotain omin­kin sanoin 😀 Tein heil­le esi­tys­tä edel­tä­vä­nä päi­vä­nä kahoo­tin kan­na­bik­ses­ta. Pal­kit­sin voit­ta­jat YAD ilma­pal­loil­la. Opet­ta­jat piti­vät myös esi­tyk­ses­tä. Äidin­kie­len opet­ta­ja­ni kehui esi­tys­tä hyvin raken­ne­tuk­si ja osa­sin puhua ylei­söl­le hyvin ja osa­sin koh­dis­taa sano­ma­ni heil­le. Huo­ma­sin, että monet istui­vat todel­la kesit­ty­nee­nä suu auki kun oli­vat tie­dois­ta niin häm­mäs­ty­nei­tä 😀 toi­vo­taan että saa­daan siel­tä uusia strii­ba­lai­sia!”

 

Ylem­pi kuva on peräi­sin lau­ri gre­ku­la:lta. Ja perään vie­lä strii­ba­lais­ten esit­te­lyis­sä vuo­ron saa­va anni­kaaws!

Olen Anni­ka 
Olen poh­jois­poh­jan­maal­ta pik­ku kyläs­tä
Vie­lä 15 mut­ta koh­ta 16 
Har­ras­tan tie­to­ko­neel­la pelaa­mis­ta 
Lii­tyin tänään mukaan 
Kiin­nos­tuim­me kave­ri­ni kans­sa täs­tä joten lii­tyim­me mukaan 
Kivat tar­rat ja mah­dol­li­suus saa­da peri­aat­tees­sa ilmai­sek­si kamaa 🙂 
Ei oo mitää tiet­tyä tai eri­tyis­tä mot­toa 
Ei oo suo­sik­kis­lo­ga­nia­kaa 

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW