BLOGI: Mites toi Discord?

HUOMIO HUOMIO! Uusi teh­tä­vä “Kes­ki­viik­ko-jubai­lu-discord-häk­ky­rä-kyse­ly!” on täten jul­kais­tu. Nimes­tä­kin voi jotain jo pää­tel­lä, mut­ta kysees­sä on nopea kyse­ly jos­sa vas­taat muu­ta­maan kymy­syk­seen liit­tyen Discor­din jubai­luis­ta ja mitä siel­lä voi­tai­siin teh­dä tule­vai­suu­des­sa. Muka­na myös muu­ta­ma pelaa­mi­seen liit­ty­vä kysy­mys, kos­ka mus­ta olis ihan sika haus­kaa jos­kus pela­ta jol­lain strii­ban omal­la poru­kal­la. Hakusas­sa vain on että mitä ja ket­kä läh­tis mukaan. Samaan sys­syyn jul­kis­tan viral­li­seen tapaan että ensi­vii­kol­la vie­te­tään vii­mei­sen Discor­din kes­ki­viik­ko jubai­lut ennen discon kesä­lo­maa. Palail­laan jubai­lui­hin sit­ten kun aurin­ko ei pais­ta enää niin kut­su­vas­ti ja ilma kyl­me­nee. Nyt pitää naut­tia kesäs­tä eikä istua ruu­dun äärel­lä (aina­kaan kokoai­kaa…).

Tämän vii­kon mie­leen­pai­nu­vim­mat strii­bai­lut tule­vat tuo­reel­ta strii­baa­jal­ta amalia00:lta. Hän on ollut vas­ta pari päi­vää rekis­te­röi­ty­nee­nä, mut­ta tah­ti on ollut kova eikä näy­tä hil­jen­ty­mi­sen merk­ke­jä. Sen lisäk­si vie­lä näi­tä raport­te­ja on ollut muka­va lues­kel­la! Ama­lian lisäk­si J4ke rapor­toi kilo­met­ri­ki­saan kun­nioi­tet­ta­vat 100 pol­ku­pyö­räl­lä pol­jet­tua kilo­met­riä. Kova.

Kuvan rap­sa­si milk­kis (kär­sii sel­väs­ti viek­ka­rei­ta työs­sä­op­pi­mi­ses­ta :D)!

Lop­puun vie­lä bunnygirl02 rapor­toi­mat Strii­baa­jan kym­me­nen käs­kyä. Täs­sä onkin hyvät ohje­nuo­rat kesän tar­roi­tuk­siin!

OLE REILU MUITA KOHTAAN
ÄLÄ LAITA TARROJA PUIHIN TAI MIHINKÄÄN MISSÄ NE VOISI TUODA HARMITUSTA, ESIM. PATSAAT 
ÄLÄ KOPIOI MUITTEN VASTAUKSIA TEHTÄVIIN, KÄYTÄ OMAA PÄÄTÄSI
ÄLÄ OLE ILKEÄ MUITA KOHTAAN VAAN TSEMPPAAVA 
KERÄÄ PALJON PISTEITÄ HEHEHE
KERRO MUILLEKIN STREET TIIMISTÄ
KYSY APUA JOS TARVITSET, EI OLE HUONOJA KYSYMYKSIÄ (VAAN EHKÄ HUONOJA VASTAUKSIA….)
JOS ON IDEOITA MITEN STREET TEAMISTA SAIS VIIIEELÄ PAREMMAN, AVAA SANALLINEN ARKKUSI JA JAA IDEASI YLLÄPITÄJÄLLE
TARROJA EI KOSKAAN VOI OLLA LIIKAA
OOTHAN VÄHINTÄÄN 13 VUOTIAS

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW