BLOGI: Taneli ja Discord kesätauolle!

Pian voin aloit­taa päät­tö­män hoi­laa­mi­sen Kale­vau­van sanoin: lomal­le lomp­siiis”! Ensi vii­kol­la palai­len vie­lä toi­mis­ton pen­kil­le tiis­tai­na, jon­ka jäl­keen jään kesä­lo­mil­le. Mut­ta Street Tea­min kan­nal­ta tuo ei pal­joa het­kau­ta, sil­lä kesäl­lä yllä­pi­toa hoi­taa eräs mys­tee­ri-ihmi­nen! Kuka se on? Sel­vi­ää seu­raa­vas­sa jak­sos­sa (tai sit voit käy­dä lunt­taa­mas­sa uusim­mas­ta yadi­lai­ses­ta)!

Tämän vuo­den puo­lik­kaan Discord kes­kus­te­lut on lai­tet­tu eilen tuol­le ja palaam­me kes­ki­vii­kon jubai­lui­hin sit­ten syk­sym­mäl­lä. Kii­tok­sia kovas­ti aktii­vi­ses­ta osal­lis­tu­mi­ses­ta teil­le! ? Tau­ko ei toki estä kana­val­le kom­men­toin­tia tai kes­kus­te­lua sen kum­me­min. Mut­ta toi­von että vie­tät­te kes­ki­viik­ko illat teh­den kesä­jut­tu­ja. Kuten esi­mer­kik­si miten milk­kis näyt­tää esi­mer­kil­lään kuvas­sa!

Isot aploo­dit kak­si­kol­le jonttuo6 ja J4ke, joil­ta molem­mil­ta päräh­ti ilmoil­le ensi­luok­kai­set rapor­tit. Tätä kak­sik­koa ei tar­vit­se pelä­tä skeit­ti­puis­toil­la tai kau­pun­gin kul­mil­la. Päin­vas­toin, heil­tä voi saa­da vaik­ka­pa YADin mate­ri­aa­lia! Voin todis­taa tämän sil­lä olen näh­nyt aihees­ta videon. Alla ole­va kuva by jonttuo6.

Täl­lä vii­kol­la onkin saa­nut lähet­tää muka­vas­ti lii­tu­ja eteen­päin mats­ku­kir­jei­den muka­na ja pis­teyt­tää uusim­man Discord­ky­se­ly ‑teh­tä­vän palau­tuk­sia. Lii­tu­jen menek­ki hei­jas­taa aina sitä, että pian tulee hie­no­ja kuvia eri­lai­sis­ta lii­tui­lu tai­de­teok­sis­ta. Ja se, on hyvä!

Mut­ta täl­tä osin toi­von teil­le kai­kil­le mah­ta­vaa ja hui­ke­aa kesää! Till next time!

- Tane­li / Street Team Crew

YAD Street Team

FREE
VIEW