BLOGI: Vähän liian innokasta striibailua?

Nyt pitää vähän mot­kot­taa. On aina yhtä ihail­ta­vaa lukea ja kuul­la tei­dän raport­te­ja jae­tuis­ta mats­kuis­ta ja usko­mat­to­mis­ta kek­si­tyis­tä tem­pauk­sis­ta, mut­ta jos­kus näi­tä raport­te­ja kuu­lee myös toi­ses­ta pääs­tä. Esi­merk­ki­nä täl­lä vii­kol­la kor­vii­ni kan­tau­tui tie­to että Oulun huja­koil­la on jaet­tu mats­kua pos­ti­laa­ti­koi­hin ehkä lii­an­kin innok­kaas­ti. Yllä­pi­don vah­va ohjeis­tus on, että kun pos­ti­laa­ti­kos­sa lukee teks­ti: “ei ilmais­ja­ke­lua tai mai­nok­sia”, niin kun­nioi­te­taan tätä pien­tä toi­vet­ta eikä räjäy­te­tä luuk­kua täy­teen mei­dän tar­ro­ja. Hyvä point­ti muis­taa ihan kaik­kien ettei tule sano­mis­ta!

Sit­ten esi­mer­kil­li­sim­piin tapauk­siin, kuten Han­ka­lan rapor­toi­ma Kirjas­ton Kau­hu. Täs­sä suo­ri­tuk­ses­sa hän ei aina­ka­na men­nyt siel­tä mis­tä aita oli mata­lin, sil­lä kir­jan­merk­ke­jä välit­tyi yhden pää­kir­jas­ton lisäk­si myös useam­mal­le pie­nem­mäl­le kir­jas­tol­le. Ja raport­ti tot­ta­kai höys­tet­ty­nä mauk­kail­la kuvil­la, kuten esi­merk­ki­nä alla. Sen lisäk­si muu­ta­kin mats­kua oli läh­te­nyt liik­keel­le kii­tet­tä­väl­lä menes­tyk­sel­lä. Täl­lä vii­kol­la pääs­tiin myös kokei­le­maan uusin­ta Discor­din Iso Jehu teh­tä­vää käy­tän­nös­sä kun Mil­ma Mea otti tee­maa kan­tol­leen ja kyse­li strii­ba­lais­ten aja­tuk­sia ja mie­li­pi­tei­tä autois­ta (var­sin­kin bema­reis­ta :D). Tätä lisää, kii­tos! 

Mei­kä­man­da­rii­ni­kii­na­no­pis­ke­li­ja val­mis­tau­tuu hen­ki­ses­ti sekä fyy­si­ses­ti vii­kon­lo­pun työyh­tei­söm­me stra­te­gia- ja lin­jaus­päi­viin. Vii­kon­lop­pu­na käym­me siis YADin eri pro­jek­tien ja tii­mien kuu­lu­mi­sia vii­mei­sel­tä puo­lel­ta vuo­del­ta ja mie­ti­tään yhdes­sä tule­vaa vuot­ta. Eli vii­kon­lo­pun jäl­keen pää on var­mas­ti täyn­nä pal­jon uusia aja­tuk­sia ja ideoi­ta. Päi­vä­mää­riä tär­keis­tä mii­teis­tä unoh­ta­mat­ta. Näis­tä lisää ensi­vii­kol­la!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW