BLOGI: Ainon miittipulinat

Hei­pat tääl­tä vii­leäs­tä toi­mis­tos­ta! Vil­la­su­kat ovat unoh­tu­neet kotiin ja var­paat jääs­sä.

Täl­lä vii­kol­la on toi­mis­tol­la ollut lähin­nä raport­tien pis­tey­tys­tä ja mats­ku­jen lähet­te­lyä (vaik­ka eihän ne min­ne­kään lii­ku kun pos­ti on lakos­sa), hil­jai­sem­paa siis kun miit­ti on ohi.

Ja kos­ka mii­tis­tä ei voi puhua lii­kaa, aat­te­lin että voi­sin omas­ta näkö­kul­mas­ta ker­toa hie­man että mitä aja­tuk­sia se herät­ti. En oo itse kos­kaan ollut lei­ril­lä, mii­tis­sä, ripa­ril­la, mis­sään tän tyy­li­ses­sä joten oli ihan uus koke­mus mul­le.

Mie­leen eri­tyi­ses­ti jäi se, että ketään ei tän­ne pako­te­ta vaan kaik­ki on ihan omas­ta tah­dos­taan, mikä tar­koit­taa sitä että jokai­nen on inno­kas ole­maan muka­na jutuis­sa ja se oli kiva näh­dä. Ei lii­an tiuk­ko­ja aika­tau­lu­ja, hen­gausai­kaa riit­ti ja kiveen hakat­tua nuk­ku­maan­me­noai­kaa ei juu­ri­kaan ollut. Tosin mul­la sil­mät oli jo menos­sa kiin­ni klo 21 ja pari lop­pu­tun­tia olin­kin ihan koo­mas­sa kun muut vie­lä pir­tei­nä teki jut­tu­ja (van­huus iskee). Ei ihan hir­vees­ti tul­lut nukut­tua vii­kon­lo­pun aika­na, mut­ta onnek­si sen jäl­keen sai unet kor­jat­tua mai­nios­ti. Ainiin, ja hyvää ruo­kaa oli tie­tys­ti myös, mil­lä jak­soi koko vii­kon­lo­pun! (Paras­ta oli 8 suklaa­le­vyä, mit­kä katos mel­keen het­kes­sä). Vii­kon­lo­pun lemp­pa­ri­ju­tut oli majo­jen raken­nus ja ylei­ses­ti hyvä fii­lis mikä kai­kil­la oli.

Omal­ta osal­ta­ni appro­vaan siis strii­ban mii­tin ja erit­täin posi­tii­vi­nen mie­li jäi, oli kiva näh­dä kaik­kia sekä viet­tää aikaa yhdes­sä! Alla on mun ainut kuva mii­tis­tä, mikä on oikees­taan aika 5/5 ja hyvin kuvaa­va.

 

 

Täl­lä vii­kol­la raport­te­ja pis­teyt­täes­sä olen huo­man­nut eri­tyi­ses­ti käyt­tä­jän Jebjeb90, joka on hyvään tah­tiin lait­ta­nut raport­te­ja, sekä ne ovat olleet hyviä sisäl­löl­tään. On ollut erit­täin kiva lukea nii­tä! Pis­tin tos­sa maa­nan­tai­na SURPRISE-TASKIN ins­ta­gra­miin, jos­sa teh­tä­vä­nä oli kat­soa Kan­na­bis­pa­ku 3-video ja poi­mia sii­tä omas­ta mie­les­tään kol­me tär­kein­tä point­tia tai asi­aa mitä mie­leen jäi. Vas­taa­ja­na Jebjeb90:

1. Alle 18-vuo­tias ensi­ker­ta­lai­nen, jol­la on hal­lus­sa pie­ni mää­rä kan­na­bis­ta sel­vi­ää rikok­ses­ta usein pel­käl­lä huo­mau­tuk­sel­la.

2. Jos alle 18-vuo­tias jää kiin­ni kan­na­bik­sen käy­tös­tä tai hal­lus­sa­pi­dos­ta, sii­tä teh­dään AINA las­ten­suo­je­luil­moi­tus.

3. Hätä­kes­kuk­seen tulee pal­jon ilmoi­tuk­sia kan­na­bik­sen käy­tös­tä. Veik­kai­sin, että lähes­kään kaik­kiin ilmoi­tuk­siin polii­si ei vält­tä­mät­tä pys­ty rea­goi­maan, eten­kään jos kysees­sä yksit­täi­nen pie­ni käyt­tö­ri­kos.

 

- Aino / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW