BLOGI: Hyvää vapaaehtoisten päivää! 3

Tänään vie­te­tään vapaa­eh­tois­ten päi­vää. Eli hyvin toden­nä­köi­ses­ti just sun päi­vää­si. Isot onnit­te­lut ja vie­lä isom­pi KIITOS heti alkuun on siis pai­kal­laan. Vapaa­eh­tois­työ on Street Tea­min, sekä koko YAD:n ydin ja sie­lu, ilman tei­tä ei oli­si ole­mas­sa koko jär­jes­töä.

Itsel­le­ni myös vapaa­eh­tois­työ on ollut pit­kään tär­keä asia jon­ka takia alku­ja­ni pää­dyin myös YADin pii­rei­hin pyö­ri­mään. Kun nyt mie­tin par­haim­pia vapaa­eh­tois­työn muis­to­ja­ni, ensim­mäi­se­nä saan mie­lee­ni fes­ta­ri­reis­su­ja ja kylä­kie­rok­sia tar­roit­taen kaik­kea mah­dol­lis­ta. Kave­ri­pii­riin on jää­nyt iso jouk­ko ihmi­siä ja mie­li pysyy vir­keä­nä tie­täen että käyt­tää aikaa­sa hyvän asian puo­les­ta. Mitä aja­tuk­sia sul­la herää tee­mas­ta vapaa­eh­tois­työ? Lem­pi muis­to­ja, koke­muk­sia tai yllät­tä­viä tilan­tei­ta? Mikä vapa­ri­na olos­sa on paras­ta? Heit­tä­kääs pien­tä teks­tiä Surpri­se-Taskiin ja lupaan 10 pojoa per runoi­lu. ?

Täl­lä vii­kol­la läh­ti käyn­tiin Street Tea­min vuo­den lop­pu­ki­ri. TOP5 lis­ta voi vie­lä muut­taa jär­jes­tys­tään lop­pu­vuo­teen menes­sä, ja sin­ne kan­nat­taa­kin pyr­kiä. TOP lis­tal­le pää­ty­neis­tä kak­si tyyp­piä on perin­tei­ses­ti kut­sut­tu YADin tii­mi­päi­vil­le jon­nek­kin päin euroop­paa. Ja mui­ta­kin lis­tal­le pääs­sei­tä toki muis­te­taan. Vii­kol­la mats­kua on pääs­syt liik­keel­le ihan hyvin, mut­ta Ins­ta­gram sto­rin vas­taus­ten perus­teel­la näh­tä­väs­ti ihan kaik­ki lakon aikai­set mats­ku­kir­jeet eivät ihan vie­lä ole löy­tä­neet peril­le. Toi­vot­ta­vas­ti pian kui­ten­kin pää­se­vät hel­lään huo­maan­ne. Rapor­teis­ta mie­leen­pai­nu­vim­mat ovat olleet täl­lä vii­kol­la Tuhaz sekä Kisu­liu (jol­la on muu­ten kova kiri pääs­tä top 2 ennen vuo­den­lop­pua). Blo­gin kuva on Tuhazin käsia­laa.

Ensi­vii­kon minä menen­kin Tal­lin­nan maa­pe­räl­lä osal­lis­tuen Somecamp EU kou­lu­tuk­seen, mut­ta Aino hoi­taa sil­lä­vä­lin yllä­pi­toa nor­maa­lis­ti Jyväs­ky­läs­tä käsin. Ensi­vii­kol­la tapah­tuu myös vuo­den vii­mei­nen Discord kes­ki­viik­ko ennen tau­koa, joten tul­kaa­han vie­lä pyö­räh­tä­mään ja toi­vot­ta­maan hyvät jou­lut. ?

- Tane­li / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW