BLOGI: Uusi vuosi uudet kannabissetit

Hyvää alka­nut­ta vuot­ta 2020 sekä upo­uut­ta vuo­si­kym­men­tä! Yllä­pi­don jou­lu­lo­mat on lusit­tu ja kaik­ki räs­tis­sä olleet mats­ku­pyyn­nöt ovat nyt mat­kal­la eteen­päin. Start­ti vuo­teen tapah­tuu näp­pä­rä­si esi­mer­kik­si uudel­la van­hal­la teh­tä­väl­lä Kan­na­bis­set­ti 2.0, joka ilmes­tyi eilen teh­tä­vä­pank­kiin. Tilaa­mal­la mats­kua saat mes­siin uutu­kais­ta kan­na­bis­tar­raa sekä van­ho­ja klas­si­koi­ta. Uudet kan­na­bis­tar­rat ovat YADin sekä EHY­Tin yhteis­hank­keen käsia­laa, ja tämän pro­jek­tin tuo­tok­sia voi käy­dä kurk­kaa­mas­sa mm. lisää tääl­tä.

Kannabis.eu sivus­ta voi­si jon­kun oman sukel­lus­teh­tä­vän ehkä askar­rel­la. Sopii ehdot­taa ideoi­ta miten sen vois toteut­taa. Samon­tein on suun­ni­tel­mis­sa muo­ka­ta Jumi­puis­ton Ava­jai­set! teh­tä­vää sen ver­ran että pois­te­taan ne ava­jai­set ja lai­te­taan set­tiin vähän muu­ta­kin mats­kua. Strii­ban osal­ta alka­val­ta vuo­del­ta voi odot­taa perus tohi­nan osal­ta sosi­aa­li­sen tilin­pi­don rus­tai­lua, jon­ka tii­moil­ta saa­tan lähes­tyä jota­ku­ta teis­tä­kin mie­li­pi­tei­den tai lausun­to­jen osal­ta. Tii­mi­päi­vät alka­vat myös ole­maan pian kon­kreet­ti­nen jut­tu ja kut­su­ja reis­sul­le alkaa sate­le­maan piak­koin.

Ja hei nyt kan­nat­taa alkaa uuras­ta­maan vuo­den TOP5 lis­tal­le pää­syä. Aloit­ta­mal­la heti alku­vuo­des­ta saa aika tun­tu­van etu­lyön­tia­se­man. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopul­li­sek­si vuo­den 2019 TOP5 jär­jes­tys meni näin:

  1. Mil­ma Mea
  2. Kisu­liu
  3. tar­ro­ja
  4. kris­tae­li­sa­beth
  5. milk­kis

Kii­tok­set vie­lä vuo­des­ta 2019, mul­la oli kivaa toi­vot­ta­vas­ti sul­la­kin. Kat­so­taas sai­sin­ko jo seu­raa­vaan blog­gai­luun vähän nume­roi­ta ja dataa jaet­tu­jen mats­ku­jen mää­räs­tä ja muus­ta jän­näs­tä. Blo­gin kuvat täl­lä ker­taa her­ro­jen Tuhaz ja felt­te­ri 313 käsia­laa!

- Tane­li / Street Team Crew .

YAD Street Team

FREE
VIEW