BLOGI: Striibaa pystyy vaikka o lanit

Kah­den vii­kon tupla­blog­gaus tänään. Vii­kon­vaih­de pyö­räh­ti eri­ta­val­li­sis­sa mei­nin­geis­sä, sil­lä alle­kir­joit­ta­nut sekä jouk­ko vaih­te­le­via vapaa­eh­toi­sia viet­ti sen Tam­pe­reel­la Lant­rek ‑tapah­tu­mas­sa. Eli lanit­taes­sa. Ohes­sa tuli jaet­tua jota­kin sataa tar­raa ja jutel­tua YADis­ta sekä niin mukaan päih­teis­tä. Sarica lupa­si blog­gail­la aihees­ta hänen näkö­kul­mas­taan mut­ta ajat­te­lim­pa minä­kin muu­ta­man sana­sen sii­tä tän­ne latoa.

Itse en ollut käy­nyt lani tapah­tu­mis­sa ennen tätä reis­sua, vaik­ka tie­to­ko­neet ja pelit ovat­kin aina olleet lähel­lä kiin­nos­tuk­sen koh­tei­ta. Oma lani­tus on lähin­nä kes­kit­ty­nyt sii­hen että rou­da­taan tie­to­ko­neet jon­kun kave­rin luo ja vie­te­tään vii­kon­lop­pu siel­lä. Kivaa sekin on, mut­ta ihan saman­lai­siin fii­lik­siin ei pää­se sii­nä, kun pro pele­jä hei­jas­te­taan isol­le kan­kaal­le samal­la kun joku selos­taa kova­ää­ni­ses­ti pelin tapah­tu­mia vie­res­sä. Toki myös 1000 kone­paik­kaa vie­re­tys­ten tuo har­ras­tuk­seen aivan eri­lai­sen yhtei­söl­li­syy­den tun­teen ja mah­dol­li­suu­den etsiä peli­ka­ve­rei­ta. Toi­saal­ta taas itsel­lä oli han­ka­luuk­sia kes­kit­tyä täy­sil­lä peliin kai­ken ympä­ril­lä ole­van häli­nän takia.Työkonekkaan ei ehkä ollut paras veh­je pelei­hin, mut­ta kyl­lä sii­nä Noi­ta joten­ku­ten pyö­ri. 😀 Mut­ta näin jär­jes­tön näkö­kul­mas­ta tapah­tu­ma aina­kin oli hyvä, ja laneil­le kan­nat­taa läh­teä uudes­taan­kin info­pis­teen kera, muu­ta­ma peli­paik­ka samal­la varat­tu­na. ?

Sil­lä välin Strii­ban puo­lel­la on ollut tasai­sen hyvä mei­nin­ki, ja minun lanit­taes­sa­ni oli tul­lut muka­va nip­pu uusia raport­te­ja. Esi­mer­kik­si Imma­pest tykit­ti hyvät rapor­tit teh­täv­si­tä Sälää Kan­sal­le sekä Roo­kie-set­ti. Ja kai­ken tämän lisäk­si vie­lä samaan vii­kon­lop­puun sat­tui ole­maan YADin tal­vi­lei­ri. Ylem­pi kuvan tup­sah­ti pro­mi­pun rapor­tis­ta. Teho­kas vklp siis kai­kin­puo­lin! Pide­tään tämä yllä. ?

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Jos Lant­re­kin lisäk­si mm. fes­ta­rit sat­tuu kiin­nos­ta­maan, niin mei­dän fes­ta­ri­kou­lu­tuk­seen ilmoit­tau­tu­mi­set ava­taan piak­koin. Kan­nat­taa lait­taa päi­vä­mää­rät muis­tiin!

YAD Street Team

FREE
VIEW