BLOGI: Syyskuun syssäilyt

Hei­pä­hei!

Maa­nan­tai­na vie­tet­tiin kan­sain­vä­lis­tä ylian­nos­kuo­le­mien tie­toi­suu­den päi­vään. Täs­tä aihees­ta blog­gail­tiin YADin blo­gis­sa joten jos et vie­lä sitä tse­kan­nut niin kurk­kaap­pas täs­tä. Lai­toin sii­tä Ins­ta­gra­miin myös Surpri­se-Tas­king samai­se­na päi­vä­nä jon­ka muu­ta­ma esi­mer­kil­li­nen stalk­kaa­ja ker­ke­si­kin suo­rit­ta­maan. Sen lisäk­si siel­tä löy­tyy blog­gaus vii­me­ai­ko­jen nuo­ri­so­vaih­to viri­tel­mien kuu­lu­mi­sis­ta. Joi­ta koro­na onnis­tuu han­ka­loit­ta­maan hie­mai­sen. Sen­kin kan­nat­taa kur­ka­ta täs­tä. ????Teen­kin täl­läi­sen ove­lan blog­gauk­sen jos­sa heh­ku­tan kah­ta muu­ta blog­gaus­ta. Hahaa.

Muu­ta­kin on tapah­tu­nut, kuten Kisu­liun val­ta­va strii­ba­rä­jäy­tys jos­ta hän ansait­si rapiat 50 pis­tet­tä. Allao­ve­la kuva on hänen käsia­laan­sa. Discor­dis­sa jat­ket­tiin puli­noi­ta ja uusim­man teh­tä­vän YAD tier­lis­ta palau­tuk­sia on ollut myös haus­ka tar­kis­taa. Niin pal­jon eri­lai­sia mie­li­pi­tei­tä. Teen näis­tä palau­tuk­sis­ta jon­kin­sor­tin yhteen­ve­don ja koon­nin kun­han nii­tä on kerään­ty­nyt hyvä nip­pu. 

Kuu­kau­den teh­tä­vä­nä meil­lä komei­lee Katu­luu­ta… eiku lii­tu! joten äkkiä vie­lä tilaa­maan lii­tu­ja ja tägäi­le­mään asfalt­tia (ja nii­tä kuvia mul­le heti nyt nyt!!). Kuu­kau­den haas­tee­na sun pitää men­nä jaka­maan mate­ri­aa­lia sade sääl­lä. Edes yksi hyvä syy odot­taa huo­noa keliä! 😉 Hel­pot 5 ext­ra pojoa siel­tä. 

- Tane­li / Street Team Crew -

PS. Ei mitään hajua mitä sys­säi­ly tar­koit­taa.

YAD Street Team

FREE
VIEW