BLOGI: Villellä on kinkkurasvat mielessä

Täl­lä vii­kol­la Tane­li on lait­ta­nut net­tiin uuden teh­tä­vän, jos­sa voit osal­lis­tua maa­il­man suu­rim­paan huu­me­ky­se­lyyn. Käy tie­naa­mas­sa pis­tee­si tääl­tä: https://phpstack-518792–4258215.cloudwaysapps.com/t%C3%A4sm%C3%A4isku-global-drug-survey. Tänään ollaan taas nökö­tet­ty toi­mis­tol­la säh­kö­pat­te­rin läm­mös­sä, ja pos­ti­tel­tu mats­kuset­te­jä ympä­ri Suo­mea. Vii­me vii­kon kak­sin­tais­te­lu Gmai­lin ja Tane­lin välil­lä oli viih­dyt­tä­vä ja tänään sii­tä otet­tiin­kin revans­sia. Tar­jouk­set osion syö­ve­reis­tä löy­tyi mei­naan vie­lä­kin van­hem­pia luke­mat­ta jää­nei­tä mate­ri­aa­li­pyyn­tö­jä, sem­moi­sia jot­ka oli­vat saa­pu­neet kesä- ja elo­kuus­sa jopa. Hup­sis­ta!

Kes­ki­viik­ko ilta­na oltiin­kin vuo­den vii­meis­tä ker­taa Discor­dis­sa yhdes­sä ennen Jou­lu­lo­mil­le siir­ty­mis­tä. Jat­ke­taan samaan mal­liin ensi vuo­den puo­lel­la kun on pahim­mat kink­ku­ras­vat saa­tu sula­maan vyö­tä­röl­tä. Hyvää Jou­lua ja vie­lä­kin hyvem­pää uut­ta vuot­ta kai­kil­le!

- Vil­le / Street Team Crew -

 

 

Mee­mis­tä kii­tos saek­ki !

Mei­kä­ta­ne­li on nor­maa­lis­ti töis­sä vie­lä ensi­vii­kol­la maa­nan­tain ja tiis­tain ja siir­ryn sit­ten lomil­le, mut­ta me jär­kä­tään Iidan kans­sa vie­lä tämän vuo­den puo­lel­la yksi Discord-chat lomai­lu­jen välis­sä 30.12. kel­lo 15–17. Tul­kaa­han sil­lon vie­lä moik­kaa­maan ja ker­to­man loma­kuu­lu­mi­set! Käyn myös sil­loin samal­la pos­tit­ta­mas­sa pyy­de­tyt mats­ku­pyyn­nöt niin ei lopu jou­luas­kar­te­lu kes­ken. 😉

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW